Morutan ve Halil Dervişoğlu'nun kadroya alınmama nedenini açıkladı!

Galatasaray’da Olimpiu Morutan ve Halil Dervişoğlu, Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmadı. Mehmet Özcan, son bilgileri aktardı.

Morutan ve Halil Dervişoğlu'nun kadroya alınmama nedenini açıkladı!

Göztepe maçının ardından yine kadroya alınmayan Rumen oyuncuyla ilgili tartışmalar sürüyor.

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, Morutan ve Halil Dervişoğlu'nun kadroya alınmamasının sebeplerini açıkladı.

Özcan’ın açıklamaları şu şekilde:

-NET İSTİHBARAT SAHİBİ OLDUM-

“Morutan’la ilgili net istihbarat sahibi oldum. Becali ile ilgili iddialar vardı, Morutan’ın bonservisinin taksitlerinin ödenmediği gibi… Onunla ilgili bir problem yok. Ama Morutan’ın sözleşmesinde ciddi bonus maddeleri var. 3,5 milyon Euro’ya alındı ama nereden bakarsak bonuslarla 5,5 milyon Euro’ya ulaşacak. Zaten 15 maç sayısına ulaşarak ligin ilk yarısında ek 600 bin Euro ödeme gerçekleştirildi.” 

-MORUTAN GERÇEKLERİ-

“İdmanlarda mükemmel değil, çok da kötü değil ama hem taktik hem de 21 kişilik maç kadrolarına 97 sonrası doğumlu 3 oyuncu bildirmek zorundasınız. 99 doğumlu sonrası bir kişi bildirirseniz de iki kişi yetiyor. Galatasaray’ın da Çaykur Rizespor maç kadrosunda Kerem Aktürkoğlu, 98 doğumlu ve Barış Alper Yılmaz da 200 doğumlu. Bu iki oyuncunun da özelliği Türkiye’de yetişmiş olmaları. Yani statü bunlarla sağlanıyor. Eğer 21 kişi içine Morutan’ı da atarsanız, bir isim daha bulmanız gerek. Tabi hoca ilk 11’de düşünse başka formüller üzerinde de düşünülür. Hem ilk 11 de olmayacak olması hem de statü gereği kadroda yer almadı. Yani statüye takılmamak için Barış’ı çıkarıp Morutan’ı koymuyor.”

-HALİL DERVİŞOĞLU, GALATASARAY'DAKİ SÜRELERİNİ BİTİRDİ-

"Torrent’in Halil Dervişoğlu için düşüncesi oyundan çabuk düştüğü yönünde. Göztepe maçında şans verdi. Halil, neredeyse topla buluşamadı. Galatasaray’daki sürelerini orada bitirdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mehmet Özcan Youtube

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 12:01
YORUM EKLE