Murat Sancak: "Her futbolcu namusuyla çıkar oynar, hüngür hüngür ağladı"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray maçı öncesi Belhanda ve Yunus Akgün ile ilgili konuştu.

Murat Sancak: "Her futbolcu namusuyla çıkar oynar, hüngür hüngür ağladı"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

BELHANDA VE YUNUS AKGÜN CEVABI

Ajansspor Instagram hesabının canlı yayınında Belhanda ve Yunus Akgün hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Murat Sancak'tan Belhanda açıklaması

Sezona harika giren ancak disiplinsiz tavırlarıyla dikkat çeken Younes Belhanda, son olarak Trabzonspor maçında kırmızı kart görmüştü. Adana Demirspor, Belhanda'ya 180 bin euro gibi ciddi bir para cezası vermişti.

"Belhanda hüngür hüngür ağladı"

Bu konuya da değinen Sancak, "Her futbolcu namusuyla çıkar oynar. Daha önce şu takımda oynamış falan diyorlar, öyle şeyler olmaz. Benim takımımda olmaz. Belhanda'yı bilmeyen dışarıdan yorum yapar. Takımı en çok sahiplenen futbolculardan birisi. Takım Trabzonspor'u yenmeye şartlanmıştı. Geri düşünce sorun oldu. Trabzonsporlu futbolcuların topu ondan ona atmasıyla sinirlendi. Yapmamalıydı ama hüngür hüngür ağladı. Bütün futbolcular ve hoca imzalı olarak Belhanda'nın takımda kalmasını istedi. Kadro dışı kalmasını düşündük, bir reaksiyon verilmeliydi. Kesilebilecek en yüksek cezayı kestik. İstese bu parayı ödemez. Verilebilecek en yüksek ceza 10 bin Euro ama 180 bin Euro ceza kestik ve okumadan imzaladı. Belhanda giderken buraya para kazandırmak istiyorum diyor. Yurtdışından 3-4 tane kulüp istiyor. Böyle insanları kaybetmek kolay değil." dedi.

"En çok da beni seviyorlar"

Muric, Vargas ve Yunus Akgün hakkında ise Sancak, "Vargas ile de görüşüyorum. Daha sözleşmesi var. Benim mevkiime futbolcu alma sözleşmem bitince geleceğim diyor. Muric sözleşmem bitince bedava oynayacağım diyor. En çok da beni seviyorlar. Mütevazı olmayacağım. Onlarla baba oğul ilişkimiz var. Yunus Akgün, hakikaten benim oğlum gibi. Allah yolunu açık etsin. Başarılı olsun istiyorum. Ancak başarı dileyebilirim." dedi.

PLAY-OFF TARTIŞMALARI

"Play-off sistemi olmaz. Olursa Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arasında olur, başka kimsenin hakkı olmaz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2023, 14:48
YORUM EKLE