Murat Sancak'tan olay sözler! "Galatasaray'ın yeni transferi aradı"

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'ın yeni bir transferinin Belhanda'yı aradığını dile getirdi.

Murat Sancak'tan olay sözler! "Galatasaray'ın yeni transferi aradı"

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Skorer’den Nergis Aşkın’a açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak, Belhanda ile ilgili flaş bir Galatasaray açıklaması yaptı.

Sancak'ın açıklamaları şu şekilde:

-GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ BELHANDA'YI ÇAĞIRMIŞ-

"Çin’den Belhanda’ya teklif geldi. Rakamı söylesem dudaklarınız uçuklar. Ama futbolcu gitmek istemezse ne yapacaksın. Hatta şöyle söyleyeyim, Galatasaray’ın yeni yapmış olduğu bir transfer Belhanda’yı aramış. 'Gel burada tekrar beraber oynayalım' demiş. Bunlar oluyor."

-BÜTÜN BAŞKANLARA SÖYLÜYORUM-

"Benim 3 yıllık anlaşmam olan oyuncum Akintola’ya bile menajerler üzerinden rakibim olan bir takım, teklif yapıyor. Takımı da karıştırmaya çalışanlar var. Ben buradan bütün başkanlarıma söylüyorum. Sakın! Adana Demirspor’u karıştırmaya kimse kalkmasın. Karıştırmaya kalkarsanız, bir takımın nasıl karıştırıldığını ben size gösterebilirim. Hiç kusura bakmayın. Ben herkese açık davranıyorum. Birbirimize açık olalım."

-GÖRDÜĞÜM YERDE REZİL EDERİM-

"Tabii ki oyuncuya talip olabilirsiniz ama bunun muhatabı belli. Başkan, başkanı arar ve ister, Allah’ın emri peygamberin kavliyle. O da vermek isterse zaten verir. Menajerlerin oyuncağı olmayalım. Kendisini bilmez hadsiz menajerler de var. Zaten o menajerleri sosyal medyada afişe ederim. Hatta gördüğüm yerde de rezil ederim. Sen kimsin benim anlaşmalı oyuncumu kalkıp yoldan çıkartmaya çalışıyorsun, kafasını bulandırıyorsun? Sen Adana Demirspor’un düşmanı mısın? Bu düşmanlıktır. Yakışmaz."

-SPORTİF DİREKTÖR İLE GÖRÜŞTÜM-

"Geçen akşam İstanbul takımlarındaki bir oyuncu ile ilgili sportif direktör ile görüştüm. Dedi ki 'futbolcu ile görüşün, eğer isterse başkanla görüşürüz.' Kalktık gece saat 1’de başkanı aradık. 'Başkan, bu oyuncuya talip olursak gönderir misin?' dedim. 'Yok, ihtiyacım var' dedi. 'Allah yolunu açık etsin' dedim. Futbolcu ile de muhatap olmadım yani. Olmamak gerek. Bütün başkanlara uyarım olsun, menajerlerin elinde oyuncak olmayalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2022, 01:14
YORUM EKLE