Murat Sancak'tan son dakika Yunus Akgün açıklaması

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Galatasaray’dan kiraladıkları Yunus Akgün ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak'tan son dakika Yunus Akgün açıklaması

NutSpor Youtube kanalında Serkan Korkmaz’ın moderatörlüğünde yayınlanan programda Murat Sancak, Yunus Akgün’ün geleceğiyle ilgili konuştu.

Sancak’ın açıklamaları şu şekilde:

-YUNUS AKGÜN’ÜN AVANTAJI BALOTELLİ-

“Yunus Akgün, zaten Galatasaray’da oynayabilseydi bize vermezlerdi. 1. Lig’deyken onu kiralamıştık, şampiyon olduktan sonra Süper Lig’de şans verildi. Yunus Akgün’ün bu sene avantajı ve parlamasının sebeplerinden biri de Balotelli. Öyle alanlar açıyor ki kanat oyuncuları gol ve asistler yapıyor.”

-YUNUS’U BİZE VERMEZLER- 

“Yunus Akgün’ü taraftar tepkisinden dolayı seneye bize vermezler. Galatasaray’a gittiği zaman acaba bu ortamı bulabilecek mi, rahat oynayabilecek mi? Galatasaray taraftarı, tahammül edecek mi? Yunus, oynadığı 10 maçın 1-2 tanesinde gol atabiliyor. Çünkü kendisi gidip gol atmaya çalışan bir arkadaşımız. Hatta bazen de onu eleştiririm. ‘Bencillik etme, boşta arkadaşını gördüğünde ver’ diyorum. Göztepe maçının 85. dakikasında bomboş pozisyondaki arkadaşına vermedi, kaleye vurdu ve gol olmadı. O maç 1-1 bitti, arkadaşına vermiş olsaydı büyük ihtimalle kazanacaktık. Şimdi Galatasaray taraftarı, böyle 1-2 tane pozisyona tahammüle edebilecek mi? Ona bakmak lazım.”

-1 SENE SONRA OLMAZSA 3 SENE SONRA YİNE BİZDE-

“Biz Yunus’un takımda olmasını isteriz. Yarın öbür gün vermediklerinde 1 sene sonra olmazsa 3 sene sonra Yunus, yine bizde. Bu kadar net. Burayı benimsedi, bizi seviyor, biz de onu çok seviyoruz. Kendisine sorsalar eminim Adana’da kalmak istediğini söyler.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: NutSpor Youtube

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022, 19:23
YORUM EKLE