Namağlup devam! UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkıyoruz!

Galatasaray, Marsilya'yı 4-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantiledi.

Namağlup devam! UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkıyoruz!

Galatasaray, Nef Stadı'nda Fransız ekibi Marsilya'yı konuk etti. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetti.

-İLK 11'LER-

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Diagne

MARSİLYA: Pau Lopez, Car, Saliba, Peres, Gerson, Gueye, Kamara, Guendouzi, Dieng, Lirola, Milik

GALATASARAY 4-2 MARSİLYA

2.DEVRE

90' Hakem Tobias Stieler maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Temsilcimiz Galatasaray 4-2'lik skor ile rakibinden 3 puanı alıyor ve gruptaki liderliğini sürdürüyor.

90' Sarı Kart

Olimpiu Morutan, Gerson'a yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. Gerson, Marcao'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

90' Maçın sonuna en az 6 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89' Arkadiusz Milik, Taylan Antalyalı'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

86' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Matteo Guendouzi ceza sahası dışından kaleye sert bir şut gönderiyor ancak bu top kalecimiz Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

85' Gol! 4-2 Milik

GOL NASIL OLDU? Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine atılan ortayı savunma oyuncuları kafa ile uzaklaştırmak istiyor. Seken topu takip eden Arkadiusz Milik arka direğe yakın bölgeden göğüsü ile vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Marsilya, Arkadiusz Milik'in golüyle skoru 4-2'ye taşıyor.

84' GOOOOLLLL!!! RYAN BABEL!

GOL NASIL OLDU? Orta alandan Marcao'nun attığı uzun topa hareketlenen Ryan Babel ceza sahası içinde bu topu kontrol ediyor ve şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Ryan Babel'in golüyle skoru 4-1'e taşıyor.

68' Gol! 3-1 Milik

GOL NASIL OLDU? Penaltı atışı için topun başına Arkadiusz Milik geçiyor. Kalecini sağına şutunu gönderiyor ancak bu topa uzanan Fernando Muslera penaltıyı kurtarıyor. Ters noktaya düşen topu takip eden Arkadiusz Milik şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Marsilya, Arkadiusz Milik'in golüyle skoru 3-1'e taşıyor.

64' GOOOOLLLL!!! SOFİANE FEGHOULİ!

GOL NASIL OLDU? Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Kerem Aktürkoğlu ceza sahası içine topla giriyor. Altıpasın hemen yanından uzak direğe pasını gönderiyor. Arkda direkte topa hareketlenen Sofiane Feghouli boş kaleye şutunu gönderiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin golüyle skoru 3-0'a taşıyor.

61' Sarı Kart 
Matteo Guendouzi, Taylan Antalyalı'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

53' Sarı Kart 
Luan Peres, Sofiane Feghouli'ye yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

51' Galatasaray ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Alexandru Cicaldau çıkıyor ve yerini Olimpiu Morutan'a bırakıyor.

47' Ceza sahası içinde kısa pasla topla buluşan Ahmadou Dieng kaleciyi geçip altıpas yanından kaleye şutuun çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

46' Hakem Tobias Stieler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Marsilya'lı oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.
 

1.DEVRE

45' Hakem Tobias Stieler ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Galatasaray 2-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

45' Sarı Kart 
Ahmadou Dieng, DeAndre Yedlin'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

39' Sol kanattan kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Matteo Guendouzi bu duran topu paslaşarak kullanıyor. Paslaşma sonraısnda topla buluşan Pol Lirola ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalecimiz Fernando Muslera'nın kontrolünde kalıyor.

37' Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Matteo Guendouzi ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Ahmadou Dieng kafa vuruşunu yapıyor. Bu topu kalecimiz Fernando Muslera uzanarak kornere tokatlıyor.

36' Sarı Kart

Alexandru Cicaldau ve Pape Gueye girdiği ikili tartışma ve temasın sonrasında hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

32' GOOOOLLLL!!! Duje Caleta-Car (k.k)

GOL NASIL OLDU? Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Alexandru Cicaldau ceza sahası içine kat ediyor. Ceza sahası içinde kaleye şutunu göndermek istiyor. Bu top Duje Caleta-Car'ın sağ ayağına sonra diğer ayağına çarpıp kaleciyi de yanıltıyor ve ağlarla buluşuyor. Galatasaray, Duje Caleta-Car'ın kendi kalesine attığı golle skoru 2-0'a taşıyor.

20' Direkten Döndü (Marsilya)
Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Luan Peres uzak köşeye şutunu gönderiyor. Bu top direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor. Dönen topla buluşan Matteo Guendouzi kaleye şutunu gönderiyor ancak savunma oyuncularımıza çarpan bu top kornere gidiyor.

14' Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen DeAndre Yedlin ofsaytta kalıyor.

12' GOOOOLLLL!!! CICALDAU! Galatasaray, Alexandru Cicaldau'nun golüyle skoru 1-0'a taşıyor. Golün pasını veren oyuncu Sofiane Feghouli oluyor.

GOL NASIL OLDU? Rakipten kazanılan topla başlayan atakta topla ilerleyen Sofiane Feghouli kısa pasını Alexandru Cicaldau'ya gönderiyor. Alexandru Cicaldau ceza sahası içi sağ çaprazdan beklemeden vuruşunu yapıyor ve toğu ağlarla buluşturuyor. Temsilcimiz Galatasaray, Alexandru Cicaldau'nun golüyle skoru 1-0'a taşıyor.

11' DİREKTEN DÖNDÜ! (GALATASARAY)
Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Sofiane Feghouli ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Mbaye Diagne altıpas önünden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

6' Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Pape Gueye ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topuhiçbir takım arkadaşına temas etmiyor.

1' Hakem Tobias Stieler maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Galatasaray maça başlayan taraf oluyor.

Haber Kaynağı: habesarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021, 09:44
YORUM EKLE