Nevzat Dindar: "Perşembe gününe kadar antrenmana çıkmayacak"

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu olan Kerem Aktürkoğlu için Nevzat Dindar, son bilgileri aktardı.

Nevzat Dindar: "Perşembe gününe kadar antrenmana çıkmayacak"

Galatasaray'dan yapılan açıklamada Kerem Aktürkoğlu için "Karagümrük maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Kerem Aktürkoğlu’nun çekilen MR’ı ve yapılan tetkikleri sonucunda kısa rotator ve adduktor (kasık) adalesinde orta düzey zorlanma ve kanama tespit edildi. Futbolcunun tedavisine başlandı." ifadeleri kullanılmıştı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN SON DURUMU

Fenerbahçe derbisi öncesi Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynamayacağı merak konusu olurken Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, önemli bilgiler aktardı.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

-"GELİYORUM" DEDİ-

"Bu sezon Kerem, Karagümrük maçıyla beraber 54. maçına çıktı. Aslında bakınca vücudun iflas etmesi normal. Bu sakatlık aslında biraz 'Geliyorum' dedi. Kerem, sürekli depar atan zorlayan bir oyuncu, zaten Kerem'e tekme atmak ligde serbest gibi. Galatasaray için Fenerbahçe maçı öncesi talihsiz bir durum."

-PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR ANTRENMANA ÇIKMAYACAK-

"Kerem, Perşembe gününe kadar antrenmana çıkmayacak. Cuma'ya da sarkabilir ama Cuma günü Kerem antrenmanda denenecek. Derbide Kerem müjdesi diyecek durumda değiliz ama çok karamsar da değilim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 13:18
YORUM EKLE