Nihat Kahveci: "43 yaşıma girdim, böylesini görmedim"

Nihat Kahveci, Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmasını TRT Spor ekranlarında değerlendirdi.

Nihat Kahveci: "43 yaşıma girdim, böylesini görmedim"

TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından yorumlarda bulundu.

Nihat Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"TARAFTARLAR YAŞLANIYOR"

"Galatasaray takım olarak gençleşirken taraftarlar yaşlanıyor. Orta saha olan oyuncuyu oynatmayıp orada Van Aanholt'u oynatıyorsun. Kadronun içinde olan oyunculardan Emre Akbaba gitti, uçuyor. Okan Kocuk gitti, muhteşem. Yunus Akgün, Adana Demirspor'da uçuyor. Her şey mi bu kadar ters gider? İster istemez tribündeki seyirciler sahadakilerden istediğini alamayınca haklı olarak 'Emre, Yunus oynasaydı, içeri girer atardı' diyor."

"DİBİN DİBİNİ GÖRDÜLER"

"Torrent'e gelelim, istesek çok eleştirebiliriz, yerden yere vurabiliriz. 'Top, İsmail'deyken bir şeyler yapalım, oyuna öyle başlayalım' diye takımla konuşmuş Nelsson ve Marcao'yu açıyor. Bekleri öne atıyor, İsmail oyuna bir başla diyor, Guardiola tarzı. İsmail bir vuruyor taça çıkıyor, İsmail bir vuruyor diğer taraftan taça çıkıyor. Sen bir şey isteyebilirsin de oyuncu onu oynayabilir mi? Sen geliyorsun 2 maçta 7 gol yiyorsun. Fatih hocanın son döneminde takım çok kötüydü, Torrent geldikten sonra bir ivme beklerdim ama şimdi dibin de dibini gördüler"

"U19 TAKIMI ÇIKSA 28 PUANI VARDI

"Fizik, konsantrasyon olarak bir önceki maçtan daha düşük olduğunu görüyorum. Hoca değişikliğinden sonra Galatasaray'da hiçbir şey olmadı. Galatasaray'ın geninde set oyunu, bol pozisyon rakibi boğma var. Bu Galatasaray o Galatasaray değil. Zaten U19 takımı çıksa 28 puanı vardı. Bu takım o kadar kötü bir durumda düşün!"

"43 YAŞIMA GİRDİM GALATASARAY'DA BÖYLE BİR OYUN TARZI BULMADIM"

"43 yaşıma girdim, Galatasaray'da böyle bir oyun tarzı bulmadım. Eskiden Galatasaray'ın topu kovalamasından rakipleri yorulurdu. Galatasaray'ın 4-5 pas yaptığı anları zor çıkarırız. Alpaslan'a bir şey demiyorum ama Berkan da Taylan da oynasa durum aynı. Sabır sabır sabır dediler ama bu zamana kadar taş çatlardı. İsyan eden yok, koşmuyorlar da. Genç oyuncu isyan eder, sonuna kadar mücadele eder. Maç sonunda içinden 'Bir koşayım kayayım, beni bir görsünler dersin' dersin. Bu bile yok ya!"

"FATİH TERİM'İ MART AYINA KADAR TUTARDIM"

"Fatih hocayı ben olsam Mart ayına kadar tutardım, Avrupa maçı geliyor. Fatih hoca haklıdır haksızdır ama bence zamanlama olarak çok yanlış. Ben şu ana kadar Domenec'in bir tane Süper Lig maçını izlediğini düşünmüyorum."

"7 GÜNDE 7 GOL"

"7 günde 7 gol yedin. Nasıl daha iyi oynadın Domenec. Guardiola'nın yardımcısısı diyorsun ama... Nerede daha iyi oynadın, ben göremedim. Bu takım dip gördü, bu halini değiştirmek için geldi. Yönetim zamansız Fatih hocayı yolladı. Galatasaraylı oyuncular için 3 gün sonraki Trabzonspor maçı umut verir. Geldiğinden beri hiçbir şey değişmedi. Şunu da söyleyeyim Anadolu takımları buralarda oynamaya alışık ama Galatasaray gibi takımların buralarda oynayabilecek temeli yok"

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 09:55
YORUM EKLE