Oğulcan Çağlayan'a bir talip daha!

Göztepe, ara transfer dönemi için Galatasaray'dan Oğulcan Çağlayan'a talip oldu.

Oğulcan Çağlayan'a bir talip daha!

Süper Lig'de kendisini ligde kalma yarışının içinde bulan Göztepe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Göz-Göz yönetimi, Galatasaray'ın genç yıldızı Oğulcan Çağlayan için devreye girdi.

İstanbul temsilcisinin 2020-2021 sezonu başında Çaykur Rizespor'dan olaylı bir şekilde transfer ettiği 25 yaşındaki hücum oyuncusunun ilk etapta kiralık olarak kadroya katılması bekleniyor. İleri uçta Adis, Ndiaye ve Ideye'den beklediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar, Oğulcan'ın transferiyle ileri uçtaki bu sıkıntıyı gidermek istiyor.

FATİH TERİM'İN GÖZÜNE BİR TÜRLÜ GİREMEDİ

Oyuncunun bu sezon G.Saray'da kadroya girememesi de sarı-kırmızılı ekibin elini güçlendiriyor. Bu sezon sadece 3 maçta forma giyip sadece 74 dakika sahada kalan Oğulcan performansıyla G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözüne giremedi. Yönetim, teknik direktör Nestor El Maestro'nun da transferi için ısrarcı olduğu Oğulcan için kiralık teklifini İstanbul ekibine sundu. G.Antep'in de talip olduğu yıldız futbolcu için G.Saray yönetimi kararını verecek.

RİZE İLE ARASI AÇILMIŞTI

Oğulcan Çağlayan, 2019-20 sezonunun bitimine 6 hafta kala kendisine bilgi verilmeden sözleşmesini uzatan Çaykur Rizespor ile sözleşmesini feshetmiş ve yaz transfer döneminde de Galatasaray'a imza atmıştı. Rizespor'un şikayeti üzerine TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) Oğulcan Çağlayan aleyhinde karar almıştı. (Yeni Asır)

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2021, 19:46
YORUM EKLE