Okan Buruk'tan son dakika açıklaması geldi! Burak Elmas cevabı...

Galatasaray’da kötü gidişatın sürmesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Okan Buruk'tan son dakika açıklaması geldi.

Okan Buruk'tan son dakika açıklaması geldi! Burak Elmas cevabı...

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent’in geleceği konusunda tartışmalar yaşanmaya başladı.

Gündemde Okan Buruk’un adı sıkça yer alırken açıklamalar gelmeye devam ediyor.

OKAN BURUK’TAN AÇIKLAMA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Okan Buruk, Spor Gecesi Digital Youtube kanalında Gökhan Dinç’e açıklamalarda bulundu.

Buruk’un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

-BURAK ELMAS ARKADAŞIM-

“Burak Elmas arkadaşım, iyi arkadaşım gibidir. Normalde de telefonda çok kez konuştum. Burak Elmas, 2000 yılındaki sıkıntıları dile getiriyorsa, 2000'lere gideceksek; Galatasaray’da kazandığım 30’a yakın kupa var. Ben Galatasaray’a ayağımı verdim, ayağım kırıldı. Galatasaray da bana dünyaları verdi. 2000’li yıldaki gidişimle ilgili söylenenler başkası tarafından söylenmiş olabilir. (Faruk Süren iması) Burak Elmas ile 2000’den sonra defalarca görüştüm, konuştum. 2006-2008 arasında Galatasaray’a geri döndüm, oynadım ve 2008’de de şampiyonluk kupası kaldırdım. Şu anda yönetimde bulunan 7-8 kişi, benim arkadaşım. Herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.”

-GÖRÜŞMEM OLMADI-

“Herhangi bir teklif gelmedi ve görüşmem de olmadı. Gelirse bir dakika bile düşünmem. Galatasaray’da teknik direktörlük yapmayı herkes ister. Galatasaray, beni çağırsın, koşarak gelirim. Herkesin hayalidir, ben de o hayali gerçekleştirmek isterim. Beni sokakta gören herkes gelmemi istiyor. Beni aramadılar, arayacaklarını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Gecesi Digital

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2022, 12:52
YORUM EKLE