Olay sözler! "Sokakta bile olmamalı, çünkü annesini tanımıyor"

Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali, Galatasaray'ın Olimpiu Morutan transferinde yaşanan ödeme kriziyle ilgili olarak yeni açıklamalarda bulundu.

Olay sözler! "Sokakta bile olmamalı, çünkü annesini tanımıyor"

Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan'ın bonservisinin ilk taksitini yatırmadığı ortaya çıkmış, daha öncesinde de Rumen futbolcunun eski kulübü Botosani de söz konusu transferden alması gereken %9'luk payı tahsil edemediği için mahkemeye gitmişti.

Yaşanan ödeme kriziyle ilgili olarak Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali'den de yeni bir açıklama geldi.

Antena Sports kanalına konuşan Rumen iş adamı yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak şunları söyledi:

-SÖZLEŞMEDE BÖYLE YAZIYOR-

"Param yok. Galatasaray bana vermezse nereden para alabilirim? Galatasaray'dan alacağım paraya göre Botosani'ye %9'luk bir pay vereceğim. Sözleşmede böyle yazıyor. Neden bu tartışmayı sürdürüyorlar? Morutan'ı sattım çünkü param yoktu. İnsanları kandırıyor muyum? 270 bin euro ve toplamı... Botosani'nin sahibi önce parayı istedi. Ona 200 bin euro'yu peşin vereceğimi, önce kendisinin istediğini söyledim.

-ANNESİNİ TANIMIYOR-

"Kazanmak, nihai sonuç anlamına gelir. Komisyonun ilk aşamasında onlar kazandı. Sözleşmede Galatasaray'ın dayanışma vergisi kestiği ve stopaj yaptığı belirtiliyor. Botosani'nin sahibi de bu parayı onlara vermemiz gerektiğini söylüyor. Kendisinin görevden alınması gerekiyor. Sokakta bile olmamalı, çünkü annesini tanımıyor. Sözleşmede Galatasaray'ın dayanışma vergisi kestiği yazıyorsa bu pratikte olan bir şeydir. Para, ben aldıktan sonra verilmiş oluyor."

-GALATASARAY'DAN PARA ALMADIM-

"Galatasaray'dan para almadım. Aldığım gibi onlara da vereceğim. Bir çocuk bile bunu anlar. Ona '1.1 milyon aldım, bu paranın %9'unu sana veriyorum.' dedim. Yargıç onun lehine karar verirse ne yapmalıyım?"

Kaynak: Asist Analiz

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2022, 12:55
YORUM EKLE