"Pilota bile yetiştirsin diye prim verdim, Galatasaray'a borcum var"

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, gelecek sezon Beşiktaş formasını giyecek olan Gedson Fernandes'le ilgili olarak konuştu

"Pilota bile yetiştirsin diye prim verdim, Galatasaray'a borcum var"

Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, TRT SPOR'a konuştu.

GEDSON FERNANDES TEPKİSİ

Abdurrahim Albayrak, geçen sezon sarı-kırmızılı ekipte kiralık olarak forma giyen Portekizli oyuncu Gedson Fernandes'le ilgili yönetimi eleştirdi.

"PİLOTA BİLE PRİM VERDİM"

Albayrak, Beşiktaş'ın devre arasında renklerine bağlayıp, Çaykur Rizespor'a kiraladığı Fernandes hakkında, "Pilota bile 'Gedson Fernandes'i şu saatte yetiştir' diye prim verdim. Ben olsaydım Fernandes gidebilir miydi, başka takıma?" diye sordu.

"KEREM, BANA VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU"

Yönetimde olduğu sırada Galatasaray'a transfer ettikleri Kerem Aktürkoğlu'nun performasının sorulması üzerine ise Albayrak, "Kerem Aktürkoğlu'nu her hafta arıyorum. Sadece Kerem'i değil ailesini de arıyorum. Marcao ile olan tartışmasıyla ilgili de Kerem'i aradım; 'Sakın Galatasaray ve takım arkadaşınla ilgili beyanat verme' dedim. Bana verdiği sözü tuttu. Sadece Kerem değil, diğer Galatasaraylı oyuncuların da her zaman yanında oldum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'DAN KOPAMAM"

Albayrak, yeniden Galatasaray yönetimde görev almayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili soruya ise "Benim Galatasaray'a daha çok borcum var. Ben Galatasaray'dan kopamam, Galatasaraysız yaşayamayam. Ortam müsait olursa Galatasaray'da hizmetten kaçmam" yanıtını verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2022, 21:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çelebi Tunç
Çelebi Tunç - 2 yıl Önce

İnşalah