Rasim Ozan Kütahyalı, yerden yere vurdu! "Hakemlerin tepesine bineceksin, ortalığı yıkın"

Galatasaray, Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Rasim Ozan Kütahyalı, maçın ardından sert açıklamalar yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı, yerden yere vurdu! "Hakemlerin tepesine bineceksin, ortalığı yıkın"

Beyaz TV’de yayınlanan programda Rasim Ozan Kütahyalı, Sivasspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında adeta isyan etti.

Kütahyalı, şu ifadeleri kullandı:

-ORTALIĞI YIKIN-

“Galatasaray’ın tarihinde bu kadar sahipsiz bir dönemi hatırlamıyorum. Burak Elmas, Galatasaray Başkanı olmadan tanıştığım, hukukum oklan tek Galatasaray Başkanısın. O yüzden de hep gönülden destekledim. Artık masaya yumruğunuzu vurun. Bu kulüp doğranıyor. Bu federasyona meydan okuyun. Başka türlü bu iş olmaz. Hakemlere, MHK’ya, Nihat Özdemir’e meydan okuyun. Ortalığı yıkın.” 

-HAKEMLERİN TEPESİNE BİNECEKSİN-

“Burak Elmas’ı tanımasam ‘Neden korkuyorsun?’ diye bağıracağım ama öyle bir insan değilsin. Bu coğrafyada senin centilmenliğini yerler. Sen kibar oldukça ezerler. Bu geleneği Allah kahretsin. Coğrafya kaderdir. Hakemlerin tepesine bineceksin. Nihat Özdemir, senden korkacak. Kendinizi ezdirmeyeceksiniz.”

-MASAYA YUMRUĞUNU VUR-

"Sayın Burak Elmas, Vallahi Billahi dostumsun diye söylüyorum. Avrupa’da başarı olmasa kredisini en erken yitiren başkan olarak Galatasaray tarihine geçersin. 25 milyon taraftar şu an benim gibi düşünmüyorsa namerdim, şerefsizim, haysiyetsizim. Masaya yumruğunu vur."

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2021, 13:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin mengenli
Hüseyin mengenli - 2 yıl Önce

Rasim Ozan iyi gaz veriyorsun Galatasaray başkanına senin bir başka ol arının gazına gelme sayın başkan Galatasaray Büyük külüp bu sene böyle gider seneye şampiyon olur hersene Galatasaray şampyon olcak diye bir şey yok