Rezan Epözdemir'den canlı yayında son dakika açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Spor Gecesi Youtube kanalı canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Rezan Epözdemir'den canlı yayında son dakika açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, istifa kararını resmen açıkladı.

Epözdemir, Spor Gecesi Youtube kanalında yayınında şu açıklamaları yaptı:

-BUGÜN İSTİFA ETTİM-

"Bugün istifa ettim. Cuma günü basın açıklaması yapacağım ve gerekçelerle ilgili çok kapsamlı değerlendirmeler yapacağım. Burak Elmas, beni görevden almadı, ben kendim istifa ettim. Yöntem ve yaklaşım farklılıkları gibi gerekçelerle istifamı sundum. İlkeli durmak yalnızlık getirir."

-ARTIK DEĞER GÖRMEDİĞİNİ ANLADIM-

"İçeride çok ciddi mücadele verdim, 3 aydır da veriyorum. Fakat bütün bu mücadelelerin sonunda görüşlerimizin artık değer görmediğini anladım. Bu da beni çok üzüyor. İstifa da benim için kaçınılmaz oldu. Fikir ve ilkesel bakış ayrılıkları diyebilirim."

-ACI BİR ŞEKİDLE DENEYİMLEDİK-

"Galatasaray taraftarına sevgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 6 ay içerisinde yaptığımız çalışmalar, yalnız bırakılmış olmamıza rağmen haksızlık karşısında koyduğumuz tavrın karşılık bulduğunu görüyorum. Sağ olsunlar. İlkeli durmak yalnızlık getirir. Bu süreçte bunu maalesef acı bir şekilde deneyimledik."

-İSTİFA SEBEPLERİMDEN BİRİDİR-

'Bir istifa sebebi söyleseniz ne olurdu?' sorusuna ise Epözdemir; "Galatasaray'a karşı sistematik bir tavır varken, Galatasaray'ın haklarını bir Galatasaray yönetimine yakışır şekilde savunamamak. Bu konuda maalesef yönetimimiz bir acizlik içerisine düştü. Bu istifa sebeplerinden biridir. Her maç sonrası 'Açıklama yapılması gerekiyor' dedim. Kadın futbol maçında bile dostluk maçında 4. dakikada kategorik düşmanlık olabilir mi?"

-ORADA BULUNMANIN BİR ANLAMI YOK-

"Şunun bilinmesini istiyorum ki istifa son çaredir. Ben içeride bu mücadeleyi son 3 aydır veriyorum. Sayın başkana, onlarca defa gidip anlattım. Buradaki yönetimin doğru olmadığını ve bir duruş sergilenmesi gerektiğini söyledim. Son 3 aydır hemen hemen her maçtan sonra 'bir açıklama yapmamız lazım, Galatasaray'a karşı sistematik bir muhalefet var' diye başkana söyledim. Son 3 aydır konuştum, konuştum ve artık sonuç vermediğini gördüm. Orada bulunmamın bir anlamı yok."

Haber Kaynağı: Spor Gecesi Youtube

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 00:28
YORUM EKLE