Rezan Epözdemir'den çarpıcı açıklamalar! "Beni bir daha aramamasını söyledim"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, gündemdeki konularla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Rezan Epözdemir'den çarpıcı açıklamalar! "Beni bir daha aramamasını söyledim"

Rezan Epözdemir, Sportif A.Ş.'deki görevlerinden istifa ettiğini ancak dernekteki görevlerinin devam ettiği açıkladı.

Epözdemir'in açıklamaları şu şekilde:

-İstifa sebeplerimden biridir-

"Zaman zaman yalnız kalsam da dilim döndüğünce Galatasaray'ın haklarını savunmaya çalıştım. Galatasaray'a karşı yapılan sistematik hatalara yeteri kadar tepki verilememesi istifa sebeplerimden biridir. Bu 'Haklı galibiyet' konusundaki yalnızlaştırma süreci, beni üzdü. O günkü koşullarda istifamı verdim ama başkanımız uygun görmeyip hizmete devam etmemi istedi."

-Beni bir daha aramamasını söyledim-

"Kadın futbolu maçı sonrası Erol Bilecik'in çok yakışıksız açıklamaları vardı. Buna cevap verilmesi gerektiğini düşünüyordum ama bu konuda da hassasiyetimiz giderilmedi. Sayın Erol Bilecik beni aradı ve mesajlar attı ama kamuoyu önünde özür dilememesi halinde beni bir daha aramamasını söyledim. Erol Bilecik'in yayınladığı mesajda bir özür ifadesi göremedim. Maçın önüne geçen açıklamalarını tekzip etmesi gerekirdi. Dil sürçmesi açıklaması kabul edilebilir değil. Galatasaray ile Fenerbahçe dost olamaz. Bu; hayatın olağan akışına, mantık ve fizik kurallarına aykırı."

-Galatasaray'ın 3 eski başkanı arayıp devam etmemi istedi-

"Sayın başkan ile futbol şubesi üzerine derin fikir ayrılıkları oluşmuş durumda. Dolayısıyla bugün itibariyle yazılı beyanımı kulübe gönderdim. Bu makamlar gelip geçici. Binlerce insan sosyal medyada mesaj attı, Galatasaray'ın 3 eski başkanı arayıp devam etmemi istedi. Genel kurul üyelerinin mesajları duruyor. Çabalarımın yarım kalmamasını istiyorlar. Ben de yönetim kurulu üyeliğimden istifa etmedim. Sadece Sportif AŞ'den istifa ettim."

-Burak Elmas'la görüşüp açıklama yapılması gerektiğini söyledim-

"Sivasspor maçındaki pozisyonlara tepkisiz kalmamız mümkün değil. Penaltı pozisyonunu televizyondan dikkatle izledik. Sayın Burak Elmas'la görüşüp açıklama yapılması gerektiğini söyledim ama başkanımız, 'Galatasaray başkanı zırt pırt konuşmaz, gündelik kaygılarla burayı yönetmiyoruz.' dedi. Ben de Galatasaray başkanının iradesine karşılık bir şey yapmam."

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2021, 20:34
YORUM EKLE