Rezan Epözdemir'den Felipe Melo açıklaması! Beşiktaş'a flaş gönderme!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Felipe Melo transferi haberleri ve Beşiktaş'ın paylaşımı hakkında konuştu.

Rezan Epözdemir'den Felipe Melo açıklaması! Beşiktaş'a flaş gönderme!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

-Şu an Felipe Melo ile ilgili bir çalışmamız yok-

"Başkanımız zaten açıklama yapmıştı, şu an Felipe Melo ile ilgili bir çalışmamız yok. Devre arasında kulübün bütçesini gözeterek eksikleri gidermeye çalışacağız. 6 numara ve başka pozisyonlar için çalışmamız olacak."

-Beşiktaş, zaten iki yıl önce attığı bir tweet ile kuralı anlatmış-

"Beşiktaş'ın "Adalet herkese lazım" paylaşımına yanıt veren Rezan Epözdemir; "Bazı spor kulüplerinin bugün adaleti hatırlaması önemli. Keşke spor kulüpleri bize destek verseydi. Adaleti kendimiz için değil, herkes için istedik. Bizim attığımız gol teknik olarak ofsayt değil. Beşiktaş zaten iki yıl önce attığı bir tweet ile kuralı anlatmış. Adaletten bahsediliyorsa, bu tespiti de yapmak ve tarihe not düşmek gerekiyor."

-Kişisel olarak Sayın Remzi Sanver’e katılmıyorum-

"Kerem'e Nelsson'a vuruluyor. Penaltıda çizgi ihlali var. Hakem hataları sonuca etki etti.  Alex Teixeira’nın iki defa kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Hakem hataları o maça etki etti. Kişisel olarak Sayın Remzi Sanver'in 'Beşiktaş'ın haklı galibiyeti' sözlerine katılmıyorum."

-Bu kural sadece Galatasaray’a mı var?-

"Bazı stadyumlarda 40 bin kişi maça geliyor. Federasyona soruyoruz bu kural sadece Galatasaray’a mı var? Yüzde elli kapasite kuralına sadece Galatasaray uyuyor."

-Daha ağır konuşanlar ceza bile -almadı

"Başkanımız Burak Elmas 45 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Daha ağır konuşanlar ceza bile almadı."

-Hocamızla 21 milyon TL üzerinden anlaşma yaptık-

"Hocamız önceki dönem 18 milyon TL yani 2 milyon Euro alıyordu. Sözleşme yapıldığı gün Euro 10,5'lardaydı, yani 21 milyon TL'ye denk geliyor. Biz bu rakamı arttırmadan, 21 milyon TL üzerinden anlaşma yaptık. Bugünkü kurdan 1,9 milyon Euro'ya tekabül ediyor."

-Kerem Aktürkoğlu cevabı-

"Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray değerlerini içselleştirmiş, Galatasaray'da görev yapan çok kıymetli bir oyuncu. Yeni sözleşme için görüşmeler devam ediyor, kısa sürede sonuçlanır. Herhangi bir problem yok."

-Marcao, olağanüstü oynuyor-

"Marcao'ya hukuksuz bir ceza verildi. Marcao kişisel olarak cezaya itiraz etti, zaten hukuki olarak Galatasaray itiraz edemezdi. Marcao olağanüstü oynuyor. Tüm oyuncularımız değerli, teklifler gelir. Hocamızın, başkanımızın kararına göre teklifler uygun görülürse, değerlendirilir."

-Biz bunları not alıyoruz, merak etmeyi-

 "Bir şarkıcı çıkıyor kendi konserinde edep yoksunu bir şekilde Galatasaray'a saldırı biçiminde o söylemleri tekrar ettiriyor. Amigo gibi davranıp Galatasaray'a saldıran spor yazarları var. Biz bunları not alıyoruz, merak etmeyin."

-TFF'ye başvurduk-

“Bugün federasyona Lokomotiv Moskova maçını %100 kapasite ile oynamak için TFF'ye başvuruda bulunduk”

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021, 14:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aslan
Aslan - 2 yıl Önce

Şu an yok diyor yani olabilir. Ulan olsun be hadi