Rıdvan Dilmen: "Belki 1 yıllığına olabilir, tadı damağımızda kaldı"

Rıdvan Dilmen, Play-Off sistemi ve yabancı kuralı tartışmaları hakkında yorumlarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray finalinin hatırlattı.

Rıdvan Dilmen: "Belki 1 yıllığına olabilir, tadı damağımızda kaldı"

Galatasaray, Süper Lig'de 6 puan farkla Fenerbahçe'nin önünde liderliğini sürdürüyor.

Bu sezon Pla-Off sistemi için baskı yapıp başarısız olanlar bu kez gelecek sezona gözünü dikti.

Galatasaray'ın daha da güçlenecek kadrosu karşısında şimdiden kolları sıvayıp yeni sezonda Play-Off sisteminin gelmesi için konuşmalar başladı.

TV8.5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen, Play-Off sistemi ve yabancı kuralı tartışmaları hakkında yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR"

Yabancı kuralı kararının bir an önce verilmesi gerektiğini söyleyen Dilmen, "Yabancı kuralında okuduğum kadarıyla da sadece Fenerbahçe sınırın devam etmesini istiyor. Fenerbahçe'nin menfaati 7+4 olarak devam etmesi yönünde çünkü yerli oyuncuları çok iyi. Ancak ne karar verilirse verilsin bir an önce verilmesi gerekiyor."

"TADI DAMAĞIMIZDA KALDI"

Play-off sisteminin ise gelecek sezon düşünülebileceğini söyleyen Dilmen, "Gelecek sezon olağanüstü bir süreçten dolayı 20 takımla oynanacağı için belki bir yıllığına play-off oynanabilir. Belki de yaşanan o sezonun tadı damağımızda kaldı; çünkü Fenerbahçe - Galatasaray finali olmuştu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 22:34
YORUM EKLE