Rıdvan Dilmen, gol pozisyonunu yorumladı!

Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasında Nef Stadyumu’nda Medipol Başakşehir’i konuk ediyor. Rıdvan Dilmen, Okaka'nın gol pozisyonunda Marcao'ya faul yaptığını dile getirdi.

Rıdvan Dilmen, gol pozisyonunu yorumladı!

Başakşehir, Okaka’nın 20. dakikada attığı golle Galatasaray karşısında 1-0 öne geçerken gol öncesi Marcao’ya yapılan müdahaleye faul verilmemesi tepkilere neden oldu.

TRT Spor'da yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, tartışılan pozisyonla ilgili düşüncelerini aktardı.

Dilmen, şu açıklamayı yaptı:

-OKAKA, MARCAO’YU ENGELLİYOR-

"Stefano Okaka'nın golünde faulden yanayım. Marcao doğru durmuyor ama topa gitme niyeti var. Okaka eliyle Marcao'yu engelliyor." dedi.

KEREM, İTİRAZDAN KART GÖRDÜ

Galatasaraylı oyuncuların itirazları sonrasında Kerem Aktürkoğlu, sarı kart gören isim olmuştu. 

Yaşanan bu pozsiyonla ilgili ise maç sonunda skandal gerçekler ortaya çıktı.

Rıdvan Dilmen, Zorbay Küçük ile ilgili TFF'ye flaş öneride bulundu.

İşte Dilmen'in yaptığı açıklamalar:

"Konuşmaları dinleyin. Sesi saniyesinde kapatmıyorlar ki. Zorbay Küçük, oyuncuya ‘Lan’ dedi mi? Eğer dediyse ‘FIFA’ya vermiştik ya seni, vazgeçtik, geri alıyoruz’ deyin. Sen sporcuya ‘Lan’ diyemezsin. Bir hakem oyuncuya ‘Lan, yalancı’ diyorsa kayıt ortadadır. Nihat Özdemir, bir yöneticiye görev versin, yanında MHK Başkanı olsun ve noter olsun. ‘Bu hakem lan dedi mi?” diye baskınlar. Eğer dediyse bu arkadaş bir daha hakemlik yaptırmayın. Demediyse oyuncularla ilgili Galatasaray Kulübü’nü arayın, ‘Bu oyuncuları disiplin kuruluna sevk ediyoruz’ deyin." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2021, 23:07
YORUM EKLE