Rıdvan Dilmen: "Hoca, devrede nasıl çıkarmadı, anlamadım"

Galatasaray, Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Rıdvan Dilmen, maçı yorumladı.

Rıdvan Dilmen: "Hoca, devrede nasıl çıkarmadı, anlamadım"

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Dilmen, şu açıklamaları yaptı:

-Son bölümde sahneye Ertaç çıktı-

“Türkiye'de Ertaç diye bir kaleci var, geçen sene şampiyonu belirledi. O gün süper oynadı, 3 tane gol yedi, 10 tane kurtarış yaptı, inanılmaz. Bugün de sıfır hata, refleks, reaksiyonlar… İkinci yarının 15 dakikasında ve son bölümde sahneye Ertaç çıktı. Diğer bölümlerde 3 savunmacı geleni gideni uzaklaştırdı.”

-Hoca, Berkan'ı devrede nasıl çıkarmadı, anlamadım-

“Galatasaray adına çöpe atılmış bir 47 dakika vardı. Çok tempolu ve iyi oynadığı Marsilya maçı sonrasında antrenörler rotasyon yapar. Ne Babel'den ne Barış'tan ne Emre'den verim alamadı. Maç boyunca değişiklikleri gördüğümüzde topun çevrilme şiddeti hızlandı. Kerem gibi bireysel yetenekli oyuncular girince de ceza sahasına kolay girilmeye başlandı. İlk yarıda hiçbir şey yapmayan bir Galatasaray var. Diagne yalnızları oynuyor. Hoca, Berkan'ı nasıl devrede çıkarmadı, anlamadım. Hoca, Halil'i aldı, çift santrfora döndü.”

-Topta kaleye vurduğunu görünce hoca çıldırdı-

“Van Aanholt'un içeri çevirmesi gereken topta kaleye vurduğunu görünce hoca çıldırdı, "Çıkart şunu" dedi. Ligde Ömer'le devam etmeli.”

-İki oyuncu da...-

"Maçın son bölümünde rakip ceza sahası önünde 6 tane Galatasaraylı gördük. Galatasaray'da Taylan'ı ben beğeniyorum ama Berkan'la oynadığı zaman sırtı dönük alıp, topla gitmesini bekleyemezsiniz. İki oyuncu da alır, verir. Fatih Hoca'nın orta sahada topu alıp, dönebilen ve oyun kuran oyuncuya dönmesi gerekiyor.”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2021, 14:18
YORUM EKLE