Rıdvan Dilmen, Kerem Aktürkoğlu'na talip olan kulüpleri açıkladı! "Menajeriyle konuştum..."

Galatasarayımız, Süper Lig’in 11. haftasında Nef Stadyumu’nda Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup etti.

Rıdvan Dilmen, Kerem Aktürkoğlu'na talip olan kulüpleri açıkladı! "Menajeriyle konuştum..."

TRT Spor'da yayınlanan "% 100 Futbol" programında Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Gaziantep FK karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen'in yaptığı açıklamalar şu şekilde:

-Ligin zirvesinde sezon sonunda 4 büyükler olacaktır-

"Kritik bir 3 puan. Ligin 11. haftası için kritik demek erken değil mi, değil. Ligin zirvesinde sezon sonunda 4 büyükler olacaktır. İlk dört sırayı kendi aralarında paylaşacaklardır."

-Yardımcılar 'Hocam mutlaka kazanmamız lazımdır' demiştir-

Galatasaray, bugün berabere kalsa dahi travmatik bir sonuç olacaktı. Tarafar sayısı da düşerdi. Şampiyonluk yarışındaki takımlarda bunlar olabilirdi. Fatih Terim, Trabzonspor maçının ardından bu maçı yardımcılarıyla konuşmuştur. Yardımcılar 'Hocam mutlaka kazanmamız lazımdır' demiştir. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu söylemişlerdir."

-Kerem'in menajeriyle konuştum-

"Kerem Aktürkoğlu bu yıl çok formda, sürekli bir şeyler öğreniyor Her zaman öğrenmek istiyor. Kerem'in yaşı çok genç şu an ama çok takım değiştirmiş. Şimdiye kadar 5-6 takım gezmiş Bunlar da tecrübe olur. Toprak sahada falan oynamıştır ama tecrübe olmuş. Kerem'in menajeriyle konuştum. Almanya'dan Stuttgart ve Freiburg gibi takımlar ilgileniyormuş. Fransa'dan da takım vardı ama unuttum. Ben olsam Galatasaray'dan dolu dolu 25-26 yaşından önce ayrılmam."

-Hoca, 1-0'dan sonra doğru değişiklikleri yaptı-

"Galatasaray'da Fatih Terim bugün doğru değişiklikleri yaptı ve skoru 2-0'da korudu. Daha önce 2-0'dan verdiği maçlarda da bence doğru yapmıştı ama skoru koruyamamıştı. Galatasaray'da bu kadro set oyunu oynamaz. Feghouli falan içeriye girer, olur ama diğer oyuncular öyle değil. Diğer oyuncular topu öne atıp gitmek isteyen oyuncular. Galatasaray'ın kadrosu set oyununa müsait olmadığı için 1-0 olduktan sonra mahkum oynamaya başladı. Hoca, 1-0'dan sonra doğru değişiklikleri yaptı."

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2021, 14:18
YORUM EKLE