Şampiyonluk kadrosu Mart'a hazır! Menajeriyle görüşmeler başladı!

Gedson Fernandes için tüm imkânları seferber edecek olan Galatasaray, Solbakken için de temaslarını hızlandırdı. Babel, Feghouli ve Assunçao ise yol ayrımında.

Şampiyonluk kadrosu Mart'a hazır! Menajeriyle görüşmeler başladı!

Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim'in sezon başında hayata geçirdiği gençlik operasyonu, aralık ayında meyvesini verdi.

Avrupa'da başarılı olması için kurulan sarı-kırmızılı takım, Avrupa Ligi'ndeki zorlu grubunu lider bitirerek son 16'ya kaldı.

Süper Lig'de şampiyonluktan uzaklaştığı dönemde Avrupa'daki iddiasını koruyan Aslan, ocak ayında geleceğe yönelik hamleler yapmaya devam edecek.

LİSTEYE 3 OYUNCU EKLENECEK

Tek hedef, maç sonunda oyuncuların "Bir hayalimiz var" sözünü gerçeğe dönüştürüp 2000 yılındaki gibi yeniden kupayı müzeye götürmek.

Lazio maçı öncesi Burak Elmas ile Fatih Terim ara transfer stratejisini de belirledi.

Sabah'ın haberine göre; Gustavo Assunçao'nun yanı sıra maliyeti yüksek oyuncular Feghouli ve Babel gözden çıkartılırken, Avrupa Ligi son 16 turu düşünülerek minimum 3 takviye yapılacak.

MENAJERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Listenin ilk sırasında Benfica'dan Gedson Fernandes var. Sağ kanat arayışlarında sona gelindi ve Bodo/Glimt'ten Ola Solbakken'in menajeri ile görüşmeler başladı.

Sağ bekte Sacha Boey'a da kavuşacak sarı-kırmızılı takım, UEFA listesine 3 değişiklik yapma hakkına sahip.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2021, 14:47
YORUM EKLE