Selahattin Baki: "Erden Timur, bana göre büyük bir raconsuzluk yaptı"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 2-1'lik Karagümrük galibiyeti sonrasında Galatasaray'ı hedef alan açıklamalar yaptı.

Selahattin Baki: "Erden Timur, bana göre büyük bir raconsuzluk yaptı"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Fatih Karagümrük galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertliler ilk yarısını geride kapattığı maçı 2-1 kazanarak Galatasaray'ı takibini sürdürdü. 

Selahattin Baki açıklamasında şunları söyledi:

"Bu artık kabul edilemez bir noktaya geldi"

"Bizim en uzak tribünden görebildiğimiz penaltıyı ne hakem görebildi, ne de VAR... Bu artık kabul edilemez bir noktaya geldi. Lale Orta diyorlar, MHK diyorlar. 'Bu hakemler Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak' algısı var. Bundan herhalde bir tek hakemlerin haberi yok. Lale Orta ve MHK'ya sesleniyorum, son objektiflik kırıntılarını kurtarmaya çalışalım hep beraber."  

"3. kez şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldı"

Baki; "Bugün ciddi anlamda konuşulması gereken vahametler yaşandı. Fenerbahçe bu akşam herkesin gözü önünde, bu sezon 3. kere şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldı."

Galatasaray'a "program" sözleri

"Adaletin bekçisi olan rakibimiz bir program yapacaktı hatırlarsınız. Önümüzdeki Salı günü bu programı yapmalarını öneriyorum. Birikmişleri de masaya koyun da hep beraber hesabı keselim. Ellerinde kayıt varsa Türk futbolu için açıklasınlar da görelim. Bence hiçbir şey açıklamayacaklar. Hakem katletse de takımımız, iki turnuvada da sonuna kadar gidecek büyük bir takım refleksi gösterdi ve bu sayede geri döndük." 

Zaniolo - Erden Timur konusu

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur'un Fenerbahçe'nin Nicolo Zaniolo'ya yaptığı teklifi açıklaması hakkında Baki; "Bazen menajerlerin, bazen de kulüp yetkililerinin teklif artırmak için belge gönderdiği oluyor. Bizim elimizde de var. Ancak bunları büyük bir zafermiş gibi göstermek, bana göre büyük bir raconsuzluk." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023, 14:13
YORUM EKLE