Stjepan Tomas, derbi tahminini açıkladı!

Stjepan Tomas, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu.

Stjepan Tomas, derbi tahminini açıkladı!

Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray forması giyen Çaykur Rizespor ve Fraport TAV Antalyaspor'da ise teknik direktörlük yapan Stjepan Tomas, Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

İşte Tomas'ın açıklamaları:

-DEVRE ARASI TRANSFER YAPMALARI LAZIM"

"Galatasaray, Avrupa'da iyi gidiyor ama ligde kötü durumda. Trabzonspor çok puan fark açtı. Tabii ki genç kadro, 3 yıl sonra ne olacak bilemem ama. Galatasaray büyük bir camia, beklenti büyük. Her sene şampiyonluk bekleniyor. Bu kadroyla şampiyon olabilirler ama devre arasında transfer yapmaları lazım."

-MESUT ÖZİL, ÇOK ZORLANIR-

"Fenerbahçe'de Kim, Tisserand, Szalai 3'lüsü tamam ama orada bekler çok önemliydi. O taktikte kenar oyuncuları çok önemli. Bence de orada bir sıkıntı var. Mesut'un yeri o taktikte çok zor oluyor. Mesut Özil, 10 numarada forma giyen oyuncu, o sistemde çok zorlanır. Tabii ki bu benim düşüncem"

-BELKİ BİRAZ DAHA GALATASARAY'A YAKINIM AMA....-

"Fenerbahçe'de sadece bir sene oynadım, şampiyon olduk. Galatasaray'da 3 yıl oynadım hem şampiyon olduk hem kupa aldık. Belki biraz daha Galatasaray'a yakınım ama benim için ikisi de önemli."

-%55 GALATASARAY-

"Derbi büyük maç, zor olacak. Galatasaray kendi sahasında oynayacak. Takımların ikisinin de kredisi yok. Ben Galatasaray'a %55, Fenerbahçe'ye %45 veriyorum."

-TÜRKİYE'DE YAŞAMAK İSTİYORUM-

"İki haftada bir İstanbul'a geliyorum, maçları canlı takip ediyorum. Türkiye benim için ikinci bir ülke, çok seviyorum. Türk vatandaşı olmak, Türkiye'de yaşamak istiyorum."

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2021, 21:44
YORUM EKLE