Torrent, Galatasaray'a transfer etmek için iki kez görüştü

Galatasaray yönetimi ve Torrent'in ilk tercihi Bordeaux oyuncusu Josuha Guilavogui'ydi. Oyuncunun maliyeti yüksek olunca ardından Erick Pulgar transfer edildi.

Torrent, Galatasaray'a transfer etmek için iki kez görüştü

Galatasaray'da devre arasında kadroya katılan isimlerden en çok tartışılanı kuşkusuz Erick Pulgar oldu.

Şilili futbolcu aslında sarı-kırmızılı kulübün öncelikli tercihi değildi. İlk sırada Wolfsburg formasi giyen Josuha Guilavogui vardı. Hatta Domenec Torrent de oyuncuyla iki defa görüştü.

Bordeaux'un teklifi transferi yatırdı

Ancak Fransız Bordeaux kulübünün oyuncuya çok yüksek bir maaş önermesi, Galatasaray için transferi imkansız hale getirdi.

Sarı-kırmızılılar bu transfer yatınca Erick Pulgar için Fiorentina yönetimiyle görüşmeye başladı. İtalyanlar baştan itibaren transfer ücreti istemedi.

Şili Milli Takım oyuncusu olan ve 7 sezondur Serie A'da top koşturan 28 yaşındaki futbolcunun kalitesi tartışılacak düzeyde değildi ama Galatasaray'da performans gösteremedi.

Orta saha oyuncusuyla, bir devreliğine 750 bin Euro maaşa anlaşan Galatasaray yönetimi bu transferde Pulgar'in menajerine de yüzde 10 ödeme yaptı.

Maaşlar ödendi

Galatasaray'da futbolcuların uzun süredir maaşlarını alamadıkları konuşulurken, yöneticiler Mart ayı itibarıyla tüm maaşların yatırıldığını bildirdi.

Kaynak: Burhan Can Terzi / Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2022, 00:46
YORUM EKLE