Transferi böyle duyurdular! "Galatasaray'dan 2. isim"

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu performansıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Yakından takip edilen 23 yaşındaki futbolcu için kulüpler adeta sıraya girmişti. Fransız basını Marsilya'nın Kerem transferini bitirmekte kararlı olduğunu yazdı.

Transferi böyle duyurdular! "Galatasaray'dan 2. isim"

Sarı-kırmızılılar tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşarken, takımda parlayan tek isim Kerem Aktürkoğlu oldu. 23 yaşındaki isim Süper Lig'de 6 gol atıp, 5 asist yaparken Avrupa kupalarında da 3 defa fileleri sarstı.

KEREM AKTÜRKOĞLU HEDEFTE

Cimbom'daki performansını Milli Takım'a da taşıyan Kerem, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Fransız basını Marsilya'nın Kerem Aktürkoğlu transferini bitirmekte kararlı olduğunu yazdı.

"GALATASARAY'DAN 2. İSİM"

Marsilya'nın önümüzdeki yaz takımı 'Türkleştireceği' yazılan haberde, Cengiz Ünder'in ardından Galatasaray'dan Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna katan Marsilya'nın, yine bir başka Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu'nu da transfer edeceği belirtildi.

KEREM'DEN BÜYÜK KATKI

Bu sezon toplam 39 maçta 9 gol 9 asist ile oynayan Kerem Aktürkoğlu için, Türk futbolunun en çok gelecek vaadeden oyuncularından biri olduğunu vurgulandı.

Kaynak: Fotomaç

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2022, 21:41
YORUM EKLE