Tümer Metin'den Arda Turan'a çağrı! "Aklıma iki şey geliyor"

Tümer Metin, Tivibu Spor ekranlarında Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesini değerlendirdi.

Tümer Metin'den Arda Turan'a çağrı! "Aklıma iki şey geliyor"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray'ın sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından yorumlarda bulundu

Tümer Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"AKLIMA İKİ ŞEY GELİYOR"

"Büyük takımlar öne geçtiği maçları nasıl kazanamazlar? Aklıma 2 şey geliyor. 1- Fiziki kaliten yetersizse. Torrent'in eğer doğruysa bunu biraz da sert bir şekilde dile getirdiğini gazetede okuduk. Ağzından çıktığını bilmediğimiz için teyide muhtaç bilgidir. 2- Akıl koyamıyorsan, bir oyun anlayışın yoksa kazanamazsın. Tam da böyle bir maç oldu. Öne geçmişken oyun seçemediler, ayakta kalamadılar. Bu durumdaki büyük takımları yorumlamak çok zor.. İster istemez bir reaksiyon, isyan bekliyorsun. Oyunun herhangi bir anında öyle de olmadı "

"KİM OLDUĞUNU HATIRLAYACAKSIN"

"Eskiye döneceksin, seni var eden şeye döneceksin. Kim olduğunu hatırlayacaksın. Ancak öyle geriye dönersin. Yapabildiğin iyi şeyleri yapabildiğin en iyi şekilde yapacaksın. Kimisi çok mücadele etmek diyebilir. Kim olduğunu hatırlamazsan buradan çıkman imkansız gibi bir şey. Büyük takımlarda rüzgar daha sert eser. Alışmadığın bir baskı altındasın. Buradan antrenmanla değil psikolojiyle çıkarsın."

"TRABZONSPOR MAÇINI MAĞLUBİYETLE KAPATIRLARSA..."

"Trabzonspor maçı oynayacaksın, aynı zamanda bu şartlar altında fırsattır da. Hatta Mart'ta oynayacağın maç için de ciddi provadır. Trabzonspor'un kazanmak istediğini biliyoruz. Bir engeli çok kolay bertaraf etmek için kazanman gerektiğini biliyoruz. Buradan basıp sıçrayabilirsin. Trabzonspor maçını olası bir mağlubiyetle kapatırlarsa işler çok daha zorlaşacak."

ARDA TURAN'A TAVSİYE

"Çok sık toplantı yapılması kanaatindeyim. Arda, yeni nesil oyuncuları toplayacak. O toplantılarla bir araya getirmek kolay değil. Sorumluluk duygusunu bizim zamanımızdaki kadar hissetmeden gidiyor. Konuşmanın, sahaya bu bölüm için yardımcı olacağı kanaatindeyim."

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2022, 12:46
YORUM EKLE