Uğur Karakullukçu'dan flaş sözler! "Anlatırken canım yanıyor, gerçekten korkunç"

Galatasaray’da Luyindama ile yolların ayrılması beklenirken Uğur Karakullukçu, yorumlarda bulundu.

Uğur Karakullukçu'dan flaş sözler! "Anlatırken canım yanıyor, gerçekten korkunç"

Vole Youtube kanalında yayınlanan programda Uğur Karakullukçu, Luyindama stratejisi konusunda sert tepki gösterdi.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-DALGA MI GEÇİYORSUNUZ?-

“Luyindama, 1.2 milyon Euro alıyor ve Avrupa piyasası için para değil. Anwerp, kiralamaya çalışıyor ve Belçika’nın en gözde takımlarından biri. Belçika’nın en gözde yerinde oynama şansı var. Üstüne bir de Porto da talip oluyor. Luyindama’yı alacaklarına karşı serbest bırakmakla dalga mı geçiyorsunuz?”

-İNSANIN AKLIYLA ADLGA GEÇMEYİN- 

“Zaten 6 ay para vememiş olsan bile 600 bin Euro alacağı olur. Luyindama’yı 600 bin Euro’ya mı vereceksiniz? Bir de kendileri sözleşme yaptı, ‘3 yıllık sözleşmeden kurtuluyoruz’ diyorlar. Muhabirler üzerinden kar edildiği yönünde durum oluşturmaya çalışıyorlar. Yemezlar ağabey, insanın aklıyla dalga geçmeyin. Kendi yaptığınız kontrattan çıktığınız için Allah razı olsun.”

-ANLATIRKEN CANIM YANIYOR-

“Luyindama’nın ölüsünün ölüsünden bile para kazanabilirsiniz. Bonservis kazanılmayacak oyuncu değil. Bu kadar acizlik olmaz. Porto ile Antwerp, adama talip oluyor. ‘Yeter ki alın’ durumundalar. Bir kulüp, bu kadar kötü yönetilmez. Anlatırken canım yanıyor. Gerçekten korkunç. Bu, futbola ihanet. Bu işi, biraz da mı bilmiyorsunuz? Sinirlerim bozluluyor.” İfadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com
 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2022, 13:05
YORUM EKLE