Uğur Karakullukçu'dan sert eleştiriler! "Galatasaray’ın futbolcusu değilsin"

Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 2-0 mağlup oldu. Uğur Karakullukçu, Morutan ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Uğur Karakullukçu'dan sert eleştiriler! "Galatasaray’ın futbolcusu değilsin"

Vole Youtube kanalında yayınlanan programda Uğur Karakullukçu, Adana Demirspor-Galatasaray maçının ardından Morutan ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-BİR TANE ŞEY BİLİYOR-

“Morutan bir tane şey biliyor. Çekip çekip vurmak. Çekti, vuracak açı kalmadı, yere düştü, top Adana Demirsporlu oyunculara gitti ve Yunus Akgün’ü savunma arkasına kaçırdılar, gol geldi.”

-MORUTAN, BUNU HER MAÇTA YAPIYOR-

“Kendine güveniyorsan ‘Ben şutumu denerim ya da atamazsam pasımı veririm’ diyorsan o zaman, o pası vereceksin. Atamıyorsan kaptırıyorsun o zaman Galatasaray’ın futbolcusu değilsin. Morutan, bunu her maçta yapıyor.”

-SUDAN ÇIKMIŞ BALIK GİBİ-

“Topsuz oyunda ligin en zayıf oyuncularından biri. Hangi maçı izlesem kendini bilmeyen, sudan çıkmış balık gibi görünün oyuncu Morutan. Kanatta oynamak daha kolay. Morutan, kanatta oynayamıyor ki ortada oynasın. Daha orada oynamayı kaldıramıyor. Ne teknik ne mental ne de fiziksel gelişim var. Böyle proje mi olur?”

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2021, 23:39
YORUM EKLE