Uğur Karakullukçu: "Efsane bir futbolcu hediye etti"

Galatasaray, Süper Lig’in 25. Haftasında Nef Stadyumu’nda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Uğur Karakullukçu, değerlendirmelerde bulundu.

Uğur Karakullukçu: "Efsane bir futbolcu hediye etti"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray-Kayserispor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Karakullukçu'nun değerlendirmeleri şu şekilde:

-BÖYLE BİR TRANSFER DÖNEMİ GEÇİREMEZSİNİZ-

"Fatih Terim’i gönderecek kadar güçlü ve kudretli hissediyorsanız, böyle bir transfer dönemi geçiremezsiniz. Pulgar yedekte oturup Taylan 11’de başlayacaksa, neden Gedson transferinden vazgeçildi?"

-PEK BİR ŞEY YOKTU-

"Kerem Aktürkoğlu’nun çırpınışı, emektar Babel’in çabaları, bonservis bedeli ödenmesine rağmen ısrarla yedek oturan Mohamed’in şutu dışında maçta pek bir şey yoktu."

-TRİBÜNE GELEMEYEN BİR BAŞKAN VAR-

"Tribüne gelmeye cesareti olmayan bir başkan var şu an Galatasaray’da. Başkan, ‘Tribünde ben olsam, ben de tepki verirdim.’ diyor. İzlemiyorsunuz ki maçları, nasıl tepki vereceksiniz?"

-BOŞ BARDAKTAN SU İÇMESİNİ TERCİH EDERİM-

"Dursun Özbek’in en kötü dönemi, Burak Elmas’ın şu anki çizdiği konumdan çok daha iyiydi. Sizin iletişiminiz olacağına, Dursun Özbek'in boş bardaktan su içmesini tercih ederim."

-BEŞİKTAŞ'E EFSANE BİR FUTBOLCU HEDİYE ETTİ-

"Galatasaray’ın kadrosuna bakıyorum, geleceğe yönelik pek bir şey görmüyorum. Ben Burak Elmas'ın Gedson transferiyle birlikte Beşiktaş'a potansiyel efsane bir futbolcu hediye ettiğini düşünüyorum. Dalga geçilen Ali Koç, devre arası transfer dönemine girdiği zaman Galatasaray'dan stoper, Beşiktaş'tan orta saha aldı."

-SEÇİM KARAR ALMAK ZORUNDADIR-

"Mart ayı, Galatasaray için en önemli aydır. Galatasaray, Mart ayında seçim kararı almak zorundadır. Galatasaray yönetimi ortada bile yok. Eski yönetimde sonuçları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın açıklamalarından öğreniyorduk, bu yönetimde o da yok. Sadece üye kulisleri yaparak Galatasaray’ı yönetemezsiniz. Sizin iktidarınızdan daha önemli işleri var Galatasaray’ın. Bu yönetim tarihte Galatasaray'a en çok zarar veren yönetimdir."

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2022, 01:43
YORUM EKLE