Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da çok fazla kalmayacak"

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, performansıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Uğur Karakullukçu, sarı-kırmızılı oyuncuyla ilgili yorumlarda bulundu.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da çok fazla kalmayacak"

Vole Youtube kanalında yayınlanan programda Uğur Karakullukçu, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Uğur Karakullukçu, Kerem Aktürkoğlu için övgü dolu sözler kullanırken Halil Dervişoğlu'nu ise gol sayısı konusunda eleştirdi.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-BURADA ÇOK FAZLA KLAMAYACAK-

“Kerem Aktürkoğlu’nun hikayesi, Galatasaray’ın ana hikayesine dönüştü. Kerem, burada çok fazla kalmayacak. Onun için artık bir sıçrama tahtası. Fransa’ya mı gider, Bundesliga’ya mı gider, Serie A’ya mı gider bilmiyorum. Bence La Liga ve Bundesliga’dan bir takıma gidebilir. Daha rahat edeceği bir ortam olabilir. Bir yol açıldı, artık bir Avrupa oyuncusu.”

Uğur Karakullukçu, Halil Dervişoğlu için ise şunları söyledi:

-BU KADAR AZ GOL ATARAK OLMAZ-

“Halil Dervişoğlu, beni hayal kırıklığına uğrattı. Hala beğeniyorum. İki sene sonra Premier Lig de görebilir. Sezonda 12-13 gol atıp çok sevilen oyuncular oldu. Sen 13 tane atarsan Galatasaray’da şansın olur ve bu takımın Elmander’i olabilirsin. Ama bu kadar az gol atarak olmaz. Halil Dervişoğlu, tek haneli gol sayısında olmaz.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2021, 15:59
YORUM EKLE