Uğur Karakullukçu: "Öyle bir haber geldi ki ilk duyduğumuz şeylerden sonra..."

Galatasaray, Süper Lig’in 26. Haftasında deplasmanda Göztepe’yi 3-2 mağlup etti. Uğur Karakullukçu, yorumlarda bulundu.

Uğur Karakullukçu: "Öyle bir haber geldi ki ilk duyduğumuz şeylerden sonra..."

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu’nun açıklamaları şu şekilde:

-GOMIS'İN PENALTILARI-

"Gomis, çok rahat penaltı attı. Puan kaybetsen küme düşme hattına girme durumun varken böyle bir ortamda penaltıları böyle kullanması önemliydi."

-ÖMER BAYRAM ELEŞTİRİSİ-

"Ömer Bayram’ın bir savunmacı olmadığını ve Galatasaray’ın sol beki olmadığını daha kaç kere ispat edeceğini kamuoyunun takdirine bırakıyorum."

-OMAR VE GALATASARAY'IN BAŞARISI-

"O dönem Olympiakos, Omar için teklif yapıyor. 'Omar'ı biz alalım, tedavi ettiririz.' diyor. Galatasaray'ın o dönem ki yönetimi kabul etmek istiyor. Fatih Terim, araya giriyor. 'Omar, bizdeyken böyle bir durum yaşadı. Tedavisini bizim yaptırıp bizim futbola kazandırmamız lazım' diyor. Omar da o yüzden maç sonunda Fatih Terim'in ismini anmıştır. Galatasaray’ın Omar’a sahip çıkıp ve oynatması çok özel bir durum. Buralarda çok kıymeti bilinmedi ama The Guardian, Galatasaray'ı ve Omar'ı özel haber yaptı. Müthiş bir mücadele, hayat ve başarı hikayesi. Sadece spor sayfalarına sığmayacak bir hikaye. Bu adam belki de hayatının kalanında çok daha zorluklar yaşayabilirdi. İlk duyduğumuz şeylerden sonra ben ağladım. O gün benim doğum günümdü. Öyle bir haber geldi ki çok korkunç bir tabloydu. Oradan bugüne gelebilmek hem Omar'ın çok büyük bir mücadelesi hem de Galatasaray'ın istikrarlı çabasıyla oldu. Herkesin emeği var. Dünya çapında bir insan hikayesine imza attılar."

-HALİL DERVİŞOĞLU-

"Halil Dervişoğlu’nda çok ciddi bir öz güven kaybı var."

-FACİA TESPİTİ-

"Galatasaray’da bir kadro mühendisliği faciası var. İhale sadece gönderdikleri Fatih Terim’e kesilemez."

-TORRENT'E KREDİ-

"Domenec Torrent, üstüne düşeni yapmaya çalışıyor. Galatasaray taraftarının Torrent’e biraz daha kredi açması gerekiyor."

-ALTYAPI SORUNU-

"Galatasaray’da alt yapıdan futbolcu çıkarma geleneği vardır fakat artık oyuncular buna inanmıyor."

Kaynak: Vole Youtube

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2022, 17:34
YORUM EKLE