Ümit Karan, Bülent Korkmaz'ın sözlerini açıkladı!

Galatasaray, Süper Lig’in 25. Haftasında Nef Stadyumu’nda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Ümit Karan, yorumlar yaptı.

Ümit Karan, Bülent Korkmaz'ın sözlerini açıkladı!

Spor Türkiye Youtube kanalında yayınlanan programda Ümit Karan, Galatasaray-Kayserispor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

ÜMİT KARAN'DAN TEPKİ

Ümit Karan, Kayserispor forması giyen İbrahim Akdağ’ın taraftarlar “6” işareti yapmasına da tepki gösterdi.

Karan’ın açıklamaları şu şekilde:

-SEN KİMSİN Kİ GALATASARAY İLE UĞRAŞACAKSIN-

“İbrahim Akdağ’ı sokakta görsem tanımam. Sana ne? Sen kimin oyuncususun? Kayserispor’a saygsızlık yapıyorsun. Hayalin Fenerbahçe ise Kayserispor’dan ayrılıp oynayabiliyorsan Fenerbahçe’ye gideceksin. Sen dua et ki Kayserispor’da oynuyorsun. Sen kimsin ki Galatasaray ile uğraşacaksın. Sen ne yaptın da bu hareketi yapıyorsun. Fenerbahçeliysen de saygı duyulur ama ‘Hayırdır oğlum’ derler. Büyük takım oyuncusu olmadığını da bu hareketle gösterdi.”

-ARTIK ÇİFT FORVET OYNANMALI-

“Gomis hazır değil. İlk  yarı oynatacağına, ikinci yarıda oyuna al. Galatasaray’ın artık çift forvet oynaması lazım. Biz defans oynayan bir takım değiliz, genimizde defans yapmak yok. Defansif oynuyorsun, yine 4 tane pozisyon veriyorsun. O zaman ofansif oyna, yine bu kadar pozisyon ver.”

-BÜLENT KORKMAZ, ŞUNU SÖYLEDİ-

“Gelecek teknik direktör mutlaka Türk olmalı. Bülent Korkmaz, şunu söyledi; ‘Yakacak başka adam bulamadınız mı?’ Bülent hoca, benim duyduğuma göre böyle cevap vermiş.”  ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2022, 17:04
YORUM EKLE