Ümit Metin Yıldız: "Zaniolo’nun parasını depremzedelere bağışlasalardı ne olurdu? El insaf ya!"

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta yer alan Gebzespor’un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız’ın Galatasaray ile ilgili açıklaması tepki aldı.

Ümit Metin Yıldız: "Zaniolo’nun parasını depremzedelere bağışlasalardı ne olurdu? El insaf ya!"

Gebzespor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız’ın Kocaeli’deki yerel gazetelerden olan Nokta Gazetesi’ne verdiği röportajda kullandığı “Zaniolo’nun parasını depremzedelere bağışlasalardı ne olurdu?” ifadesinin ardından Galatasaraylı taraftarlardan sosyal medya üzerinden tepki yağdı.

“YILDIZ’IN TEPKİLERE SEBEP OLAN O AÇIKLAMASI”

“Ülkenin yüreği kanıyor, şuurunu toparlamaya çalışıyor ama kulüpler hırslanmış bir şekilde kadrolarına futbolcu katmak için birbiri ile yarışıyor. Galatasaray’ın aldığı İtalyan futbolcu Zaniolo için 15 milyon Euro bir bütçe hazırlanmış. El insaf ya! Evde yiyecek yemek bulmak için saatlerce ter döken, ekonomik olarak zorlandığımız ve an itibariyle deprem bölgesinin nakit ihtiyacının olduğu bir süreçte bu transferin maliyeti açıklanır mı?"

"OKAN HOCANIN YERİNDE OLSAM SÖYLERDİM"

"Okan hocanın ve yönetimin yerinde olsam 'Tamam… Ben bu futbolcuyu almış gibi sayıyorum, kadromda da bulunduruyorum. Tüm maçlarda oynamış gibi sayıyorum ve tüm bunların maliyetini de deprem bölgesine bağışlıyorum' der ve konuyu kapardım."

SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLER

Zaniola ile ilgili Ümit Metin Yıldız’ın yaptığı açıklamayı sosyal medya paylaşımında bulunan bir hesabın paylaşımının altına yüzlerce yorum gelirken bunların çoğu Galatasaraylı taraftarlardan geldi.

Galatasaray'ın depremin ilk gününden itibaren yaptığı yardımlar belirtilerek Ümit Metin Yıldız eleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2023, 13:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ertan ç
Ertan ç - 1 yıl Önce

Hoca diyeceğim diyemiyorum bunlar çap meselesi senin aklın ermez. Sen gmGebze organize deki küçük hayatına devam et. Galatasaray Zaniolo yu da alır deprem bölgesi içinde gereğini yapar o kudrete sahiptir. Senin haber olasın geldi galiba aferin oldun susabilirsin.