Yılın transferi adım adım Galatasaray'a! Görüşme yapıldı!

Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı kırmızılılar, James Rodriguez bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Yılın transferi adım adım Galatasaray'a! Görüşme yapıldı!

İspanyol basını, Avrupa'dan takım aramaya başlayan James Rodriguez'in yeni adresinin G.Saray olabileceğini iddia etti.

MENDES VE CAMPOS GÖRÜŞTÜ

Mundo Deportivo'da yer alan iddiaya göre; Rodriguez'e Avrupa'da takım aramaya başlayan menajer Jorge Mendes, yakın arkadaşı Luis Campos ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Olumlu mesajlar alan Campos'un 30 yaşındaki 10 numarayla ilgili gelişmeleri Başkan Elmas'a ilettiği ve kaynak bulunması durumunda bu transferin yapılabileceğini belirttiği öğrenildi. Sezon başında transfer olduğu Katar'da aradığını elde edemeyen Kolombiyalı yıldız futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini açıklamıştı.

ŞARTLAR ZORLANACAK

Daha önce Everton, Bayern Münih ve Real Madrid'de top koşturan ve şu an Al Rayyan forması giyen James Rodriguez, 10 numara pozisyonunda ve her iki kanatta da etkili olabiliyor. Olimpiu Morutan ve Cicaldau'dan beklediği katkıyı alamayan Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızın transferi için şartları zorlaması bekleniyor.

113 GOL 137 ASİST

Kolombiyalı yıldız, kariyeri süresince 424 maça çıktı ve 113 gol atıp 137 asist yaptı. Ayrıca 82 kez Kolombiya formasını giyip 23 kere de ağları sarstı.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 19:34
YORUM EKLE