Zamalek yöneticisinden flaş Mostafa Mohamed açıklaması

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mostafa Mohamed için bu kez de Zamalek yöneticisinden açıklama geldi.

Zamalek yöneticisinden flaş Mostafa Mohamed açıklaması

Ocak ayında transferin hareketli geçmesi beklenen Galatasaray'da ayrılıklar da yaşanacak. Sarı Kırmızılılar, yeni transferlere yer açabilmek için bazı isimlerle yol ayrımına gidecek.

ZAMALEK YÖNETİCİSİNDEN RESMİ AÇIKLAMA 

Mısır basınına göre bu isimlerden biri de Mostafa Mohamed... Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı golcü oyuncu için Zamalek yönetiminden resmi açıklama yapıldı.

"MOHAMED'İN GERİ DÖNMESİ İÇİN YOĞUN ÇABA HARCIYORUZ"

Haberde ismi verilmeyen Zamalek yöneticisi Mısır basınından Akhbar el-Yom'a yaptığı açıklamada "Mostafa Mohamed'in geri dönmesi için yoğun çaba harcıyoruz." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY, HENÜZ KARAR VERMEDİ

Haberin detayında Zamalek yönetiminin kısa süre önce Galatasaray'la iletişime geçip Mohamed'in bonservisini kullanmaları yönünde talepte olduğu aktarıldı.

Galatasaray'ın ise Mohamed konusunda henüz net karar vermediği ve satın alma opsiyonunun devreye giremeyebileceği iddia edildi.

BORDEAUX'UN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Mostafa Mohamed, geride bıraktığımız yaz transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux'nun kapısından dönmüştü. Mısırlı forvet sağlık kontrolleri için Fransa'ya kadar gitmiş fakat Galatasaray ile Zamalek kulübü arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu transfer iptal olmuştu. (Milliyet)

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, 18:24
YORUM EKLE