"50 bin taraftar önünde Galatasaray'a imza atacak"

Galatasaray yönetimi, Cumhuriyet’in 100. yılında elde edilen şampiyonluğu tarihi bir imza töreniyle taçlandırmayı planlıyor. 

"50 bin taraftar önünde Galatasaray'a imza atacak"

Galatasaray 23. şampiyonluğunu tarihi bir imzayla taçlandıracak gibi duruyor. Yönetim, zafer meşaleleri henüz yanmışken coşku dozunu zirveye çıkarma amacında. Masadaki isim, sezonun kahramanı Icardi. Yönetim, Arjantinli yıldızın bonservisi için PSG ile 10 milyon Euro'luk bir anlaşmayı zorluyor. El sıkışılması halinde ise NEF Stadı’nda eşi benzeri görülmemiş bir organizasyon planlanıyor.

ERDEN TİMUR: "KUSURSUZ FIRTINA"

Galatasaray'ın şampiyonluğundaki büyük pay sahiplerinden Erden Timur, tarihlerindeki en zor zaferlerinden birine ulaştıklarını belirtirken, "Tam böyle kusursuz fırtına denir ya, öyle bir şey oldu. 11 ayın yüzde 75'inde gecelere kadar çalıştık" dedi.

Şampiyonluk coşkusunu en fazla yaşayan isimlerin başında Erden Timur geliyordu. Galatasaray'a geçmiş yıllarda sponsorluk veren, stadın ismini taşıyan Nef'in sahibi olan ve Dursun Özbek'le birlikte yönetimde de görev alan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, özellikle transfer dönemine damgasını vurdu. Kısa sürede taraftarın da sevgilisi olan Timur, büyük zafer sonrası yaptığı açıklamada, tarihin en zor şampiyonluklarından birini elde ettiklerini belirterek, şunları söyledi: Tam böyle kusursuz fırtına denir ya, öyle bir şey oldu. Seçim oldu, temmuz ayının yarısında transfer listesinin yarısı vardı. Gelir olarak da Galatasaray tarihinin en az geliri olduğu sene..." 

'İyi insanlarla oluyor'

"Gerçekten buna inandırmak ne kadar kolay bilmiyorum ama iyi insanları toplayınca her şey oluyor. O kadar insanı ikna etmemizin tek sebebi samimiyet ve sevgi. Emek çok büyük, nasıl bir şey yaşandığını anlatamam. 11 ayın yüzde 75'inde gece saatlerine kadar çalışıldı. 'Hakkımızsa şampiyon olalım' demiştim. Hakkımızmış demek ki. Çok zordu, güzel gönüllerle kazanıldı. Burada Okan hocanın, teknik heyetin, Florya'daki çalışanların, yönetim kurulumuzun ve başkanımızın çok büyük emeği var." 

ICARDI İÇİN 50 BİN KİŞİLİK İMZA TÖRENİ!

Galatasaray, PSG ile anlaşırsa Arjantinli yıldız için statta imza organizasyonu yapılacak.

Attığı 21 golle lige damgasını vuran, özellikle son haftalardaki çıkışıyla takımını şampiyonluk yolunda sırtlayan Icardi, Florya'daki kutlamaları da coşturan isimdi.

Güneş gözlüğüyle çıkıp Türkçe şarkılar, marşlar söyledi, 3'lü çektirdi, elinde meşaleyle zıpladı, davulun başına geçti, baştan sonra tüm gösteride ön planda o vardı.

Şimdi ise sıra en zor göreve geldi. Yönetim, Icardi'nin bonservisini almak için kolları sıvadı. PSG onay verirse, statta tam 50 bin kişilik imza töreni planlanıyor.

Süper Lig'de 21 golle harika bir sezon geçiren, tam da şampiyonluk haftalarında takımı adeta tek başına sırtlayan Mauro Icardi, kutlamaların da yıldızıydı. Başkent'teki sevinç gösterilerinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki kutlamada da büyük coşku yaşayan Icardi, güneş gözlükleriyle adeta bir pop star gibi taraftarların karşısına çıktı. Türkçe şarkılar ve marşlar söyleyen, elindeki meşaleyi yakıp zıplayan, bir ara davul çalan ve taraftara 3'lü çektiren Arjantinli golcü, muhteşem bir gece yaşattı. Takım arkadaşları da eğlence boyunca Icardi'nin yanındaydı.

Kaybetmek istemiyorlar

Galatasaray camiası, PSG'den kiralanan 30 yaşındaki santrforu artık kesinlikle kaybetmek istemiyor. Yönetim vakit kaybetmeden Güney Amerikalı yıldızın bonservisini almak için çalışmaları başlattı. Eğer PSG ile anlaşma sağlanabilirse, görkemli bir organizasyon planı da var. Sarı-Kırmızılılar, Icardi'nin imza törenini statta 50 bin kişinin önünde yapmayı hedefliyor.

'Burada çok mutluyum'

Tecrübeli golcü ise transferle ilgili soruya şu cevabı verdi: "Tatilden sonra göreceğiz. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bununla ilgili görüşülmesi gerekiyor. Burada çok mutluyum. Taraftarları çok seviyorum. Kulübü çok seviyorum. Burada birçok insan bana çok iyi yardımcı oluyor. Mutluyum ancak konuşulması gereken çok şey var."

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2023, 10:38
YORUM EKLE