Abdülkerim Bardakcı büyüledi! Neler söylediler neler...

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Berlin'de Almanya ile karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı, asistiyle herkesi büyüledi.

Abdülkerim Bardakcı büyüledi! Neler söylediler neler...

A Milli TakımımızAlmanya karşısında 3-2 galip gelerek tarihi bir zafer elde etti.

İlk golde Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu'na inanılmaz bir pas verirken Kenan Yıldız ile bulduğumuz ikinci golde ise asisti yapan isim Kaan Ayhan oldu.

Abdülkerim Bardakcı, galibiyeti getiren penalti golünde de penaltıyı kazandırdı.

ABDÜLKERİM, MAÇA DAMGASINI VURDU

Abdülkerim Bardakcı'nın yaptığı asistin yanı sıra performansı büyük beğeni alırken birçok yorumcu ve muhabir övgü dolu sözler kullandı.

İşte o yorumlar:

Emre Kaplan: "Abdülkerim Bardakcı... Maldini’den iyi."

Evren Göz: "Abdülkerim'in muazzam asisti, Ferdi'nin olağanüstü ilk dokunuşu, sakin kalması ve son vuruşu; harika gol. 
Helal olsun çocuklar."

Onur Özkan: "Abdülkerim’i al, Almanya savunmasına koy; 'Adamlar bulmuşlar stoperin kralını' deriz. Öyle bir seviyeye ulaştı 1.5 yılda. Muazzam asist, muazzam gol. Ferdi’nin bonservise de +5 milyon Euro."

Kutlu Akpınar: "Abdülkerim - Ferdi. Müthiş pas, müthiş koşu. Umarım Angelino Abdülkerim’in pasını izlemiştir. O koşuları yaparsa pas zaten adrese gelecek."

Yusuf Kenan Çalık: "Pasın dozajı, ilk dokunuş, gol vuruşu. Hepsi muazzam."

Volkan Demir: "Helal olsun be Ferdi, A kalite gol. Bardakcı'nın asist de muhteşem."

Ahmet Selim Kul: "Abdülkerim’den muhteşem pas, Ferdi’den harika bir bitiriş, helal olsun bee."

Serdar Kelleci: "O ne ince bir pas Abdülkerim. O ne güzel bir bitiriş Ferdi."

Müjdat Mustafa Muratoğlu: "Abdülkerim’in pas, Ferdi’nin koşu zamanlaması. Kusursuz iletişim. Ferdi Kadıoğlu muazzam bir çok yönlülüğe sahip. İdeal 11’e 5 farklı pozisyon için yazılabilir neredeyse."

Burhan Can Terzi: "Ferdi, Lahm'ın 2008'de bize attığı gole benzer bir gol attı Almanlara... Müthişsin Ferdi. Abdülkerim sen de ayrı harikasın. Uzun pas kalitesi bu kadar iyi stoper velinimet."

Erbatur Ergenekon: "Hep söylüyorum ‘Ben Ferdiciyim’ arkadaş. Abdülkerim’in çıktığı seviyeyi de ayrı bir şekilde alkışlamak lazım."

Evren Turhan: "Abdülkerim müthiş pas attı, Ferdi müthiş gol. Helal olsun."

Serdar Kelleci: "Bu seviye de düşük geldi Abdülkerim'e. Daha üstü yok olm. Sane'ler, Wirtz'ler. Ne verelim sana?"

Ersin Düzen: "Muazzam oynadı, önce asist yaptı, sonra penaltı kazandırdı. Bana göre maçın adamı: Türkiye’nin en iyi yerli stoperi."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2023, 21:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 6 ay Önce

Gurur ve Utanç: Abdülkerim'i seyrederken gurur duydum..diğer oyuncularımız için de öyle..Yalnız Bir Türk olarak tarihimizin en büyük futbolcusu...Alman Milli takımının kaptanı, Almanya'da yılın futbolcusu... Manchester City ve şimdi de Barcelona gibi dünyanın en büyük iki kulübünün yıldız ismi İlkay ile de gururların en büyüğünü duymamız gerekir..Ama dünkü maçta tribünleri dolduran çapulcu ve serseri kesimden Türk seyirciler el üstünde tutmamız gereken bu çocuğumuzu hep yuhaladılar.. O protestodan dolayı da utandım açıkçası...

Metin Mert
Metin Mert - 6 ay Önce

İlkay ile ne diye gurur duyacağız. Almanya için oynadığı için mi? Almanlar gurur duysun.

Serkan Yaman
Serkan Yaman - 6 ay Önce

İlkay kendi takımından sonra Türkiye'yi destekliyorum, annemin babamın yeri neticede diyor.. onla mı gurur duyacağım..futbol adına Sane'yle daha çok gurur duyarım daha yetenekli..