Abdülkerim Bardakcı: "İlk antrenmandan sonra ‘Bu sene inanılmaz işler yapacak’ dedim"

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı; "Hayalim Galatasaray'da oynamaktı." dedi.

Abdülkerim Bardakcı: "İlk antrenmandan sonra ‘Bu sene inanılmaz işler yapacak’ dedim"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Abdülkerim Bardakcı, yeni sezon öncesi kampında açıklamalarda bulundu.

27 yaşındaki Abdülkerim, TRT Spor'da transfer döneminde yaşadıkları ve yeni sezon hedefleri üzerine konuştu.

"Hayalim Galatasaray'da oynamaktı"

Konyaspor'dan kadroya katılan Abdülkerim transfer dönemi için; "Stresli bir transfer dönemi geçirdim, ilk tercihim Galatasaray'dı. İyi ki burası oldu. Hayalim Galatasaray'da oynamaktı." dedi.

Savunma oyuncusu açıklamasında; "Ben hep kendimi geliştirerek üstüne koyarak buraya geldim. Katkı verebileceğimi düşünüyorum. Bir kulvarda Galatasaray varsa zaten hedef şampiyonluktur. Geçen sene bir şanssızlık oldu ama bunu bu sene telafi edeceğiz." sözlerini sarf etti.

"Marcao ve Kim'i beğeniyordum"

Savunma oyuncuları arasında beğendiği isimler sorulan Sarı-Kırmızılı takımın futbolcusu; "Stoperler arasından Marcao ve Kim Min-jae'yi çok beğeniyordum. Benim üzerimde bir baskı yaratan durum yok." açıklamasında bulundu.

Oyun tarzı hakkında konuşan 27 yaşındaki stoper; "Çok sertlik gösteren bir savunmacı değilim. Bu konuda Marcao gibi değilim. Duran toplarda topun gidebileceği yeri hissedebiliyorum. Bir savunmacı olarak ne kadar az gol yersek o kadar iyi ama aynı zamanda ne kadar gol katkısı sağlarsam o kadar iyi." dedi. 

"Antrenmanda ilk karşılıklı oynadık, 'Bu sene inanılmaz işler yapacak' dedim."

Abdülkerim Bardakcı sözlerinin devamında; "İdol olarak gördüğüm isim Sergio Ramos. Geçen sene beni en çok Aleksandar Pesic zorladı. Haris Seferovic çok üst düzey bir golcü. Antrenmanda ilk karşılıklı oynadık, 'Bu sene inanılmaz işler yapacak' dedim." açıklamasında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2022, 16:55
YORUM EKLE