Abdülkerim Bardakcı'nın menajeri resmen duyurdu! "İzleyen kulüplerden bir tanesi..."

Galatasaray'ın Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Hakim Ziyech transferlerinde inisiyatif kullanan ve Abdülkerim Bardakcı'nın da temsilcisi olan FIFA menajeri Uğur Avadan önemli açıklamalar yaptı.

Abdülkerim Bardakcı'nın menajeri resmen duyurdu! "İzleyen kulüplerden bir tanesi..."

Devre arasında kadrosunu kuvvetlendirmek için çalışmalarına devam eden Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte yöneticiler, Ocak ayında dikkat çeken transferler yapmayı planlıyor. Diğer yandan Cimbom'un yıldız oyuncularına da Avrupa ekiplerinden transfer kancaları geliyor.

MENAJER UĞUR AVADAN KONUŞTU

Galatasaray'ın Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Hakim Ziyech transferlerinde inisiyatif kullanan ve Abdülkerim Bardakcı'nın temsilcisi olan FIFA menajeri Uğur Avadan önemli açıklamalar yaptı. 

"ATALANTA, ABDÜLKERİM BARDAKCI'YI İZLİYOR"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Avadan, ''Abdülkerim'in Konyaspor maçındaki performansı bizi şaşırtmadı; çünkü Konyaspor'da oynadığı dönemden bu yana çok iyi performans sergiliyor. Onu Sergio Ramos'a benzetiyoruz. Zaten Ramos'u çok seviyor. Atalanta, Abdülkerim'i izleyen kulüplerden bir tanesi... İlgilenen başka İtalyan takımları da var. Ama çok net bir şey olmadığı taktirde sezon sonunu görmek lazım. Sezon sonu daha net konuşabiliriz. Abdülkerim şu an da sadece Galatasaray'daki hedeflerine konsantre. Zaten talip olan kulüplerin yapması gereken de Galatasaray yönetimi ile konuşmaktır."

"KONYASPOR MAÇINDA SEVİNCİNİ ABARTTIĞI DOĞRU DEĞİL"

"Abdülkerim'in Konyasspor maçında gol sevinçlerini özellikle abartılı yaptığı iddia edildi. Bu doğru değil. Abdülkerim, Konya'yı, Konyaspor'u çok seviyor. Oraya karşı yanlış bir şey yapmaz. Bunu aklından bile geçirmez. Konyaspor'a para kazandırdı, bunun dışında Konya'ya yönelik sevgisi çok büyük. Bu hiçbir şeyle karşılaştırılamaz. Zaten golden sonra kulübeye Ahmet Çalık'ın formasını almaya geliyor. Ayrıca Abdülkerim'in transferinden Konyaspor'un 250 bin Euro alacağının kaldığı iddiası doğru değil. Konyaspor Başkanı ile konuştum. Bunun yanlış anlaşıldığını, paranın ödendiğini söyledi.'' dedi. 

"MERTENS'İN GÜCÜ ÇOK İYİ"

Mertens'in performansı nedeniyle eleştirilmesine de değinen Uğur Avadan, ''Eleştirilere katılmıyorum. Bence forvet ile orta saha arasındaki geçişlerde çok başarılı. Yaratıcı oyuncu özelliğine kimse bir şey diyemez. Yaşına göre fiziksel gücü çok iyi. Defansa çok yardımcı oluyor. Skor katkısı da yapıyor. Koşu temposu çok iyi. Oynadığı 60-65 dakikalarda koşu mesafesi 8-8.5 km. çıkıyor. Demek ki 10 dakika oynasa 10 kilometreye çıkabilir. O oyundayken forvet ve orta saha oyuncuları kendini çok iyi hissediyor'' şeklinde konuştu. 

"ICARDI, GALATASARAY'DA ÇOK MUTLU"

Avadan, ''Torreira'nın her takımda olması gereken bir oyuncu olduğunu belirtirken, Icardi'nin Inter'e dönebileceği iddiaları için ise ''Icardi'nin Galatasaray'da mutlu olduğunu bence yüzünden görebiliyorsunuz. Bunlar boşluk dolsun diye ortaya çıkan dedikodular. Icardi, Galatasaray'da çok mutlu, olmak istediği yerde ve her zaman en iyi performansı vermeye çalışıyor'' dedi.

HAKIM ZIYECH CEVABI

Hakim Ziyech'in ayrılık olasılığı ile ilgili olarak Uğur Avadan, ''Şu an Afrika Kupası'nda oyuncu. Sadece Hakim için değil, değerini bulan her oyuncu için transfer geçerli olabilir. Arabistan etkisi var, transferde rakamları inanılmaz seviyelere çekti. Dolayısıyla transferle ilgili öngörüde bulunmak kolay değil. Bence bu transfer dönemi adına çok dikkâtli konuşmalıyız. Hangi oyuncuya nasıl teklif geleceğini kestiremiyorum. Arap etkisi futbolcu ücretlerini çok yükseltti'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Ajansspor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 14:26
YORUM EKLE