Adım adım Galatasaray'a geliyor! Beşiktaş...

Galatasaray, bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Hollandalı forvet Wout Weghorst'u kadrosuna katmak istiyor.

Adım adım Galatasaray'a geliyor! Beşiktaş...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transferde rotasını Beşiktaşlı eski futbolcuya çevirdi. Sarı-Kırmızılı takım Hoffenheim'da forma giyen Wout Weghorst ile ilgileniyor.

WEGHORST, GALATASARAY'IN RADARINDA

Hoffenheim'dan ayrılabileceği konuşulan Wout Weghorst, Aslan’ın radarına takılmış durumda. Galatasaray; bonservisi Burnley’de bulunan ve Alman ekibinde kiralık oynayan 31 yaşındaki futbolcuyu satın almak istiyor.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Sürekli başka takımlara kiralanma sarmalından kurtulmak istediği belirtilen Weghorst, Galatasaray’a son derece sıcak bakıyor. Okan hoca da tecrübeli golcünün hem çift forvet oynama planına uygun olması hem de forvet arkasında görev yapabilecek özelliklere sahip olması sebebiyle bu transferin gerçekleşmesini istiyor. 

BU HAFTA GÖRÜŞME YAPILACAK

Sarı-Kırmızılılar gerekirse Bakambu veya Mertens’le yolları ayırıp, buradan açılacak kontenjanı Weghorst’ta kullanmanın hesapları içinde. Yıldız futbolcunun kulübü Burnley ile bu hafta içinde temasa geçilmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA NE YAPTI?

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyerken Manchester United'dan transfer teklifi alan ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Hollandalı yıldız, İngiliz ekibi ile çıktığı 31 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. Wout Weghorst sezonun bitmesiyle kulübü Burnley'ye geri döndü. Hollandalı oyuncu Beşiktaş ile de çıktığı 18 maçta 9 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

BUN SEZONKİ PERFORMANSI

31 yaşındaki golcü oyuncu bu sezonun başında Alman ekibi Hoffenheim'a kiralık olarak gönderildi. Bu sezon 11 maçta sahaya çıkan Wout Weghorst, 3 gol ve 1 asist ile oynadı. Weghorst'un Burnley ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2023, 15:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gakko
Gakko - 6 ay Önce

Allah aşkına doğru dürüst bir adam alın. Beşiktaş'taki , gittiği takımdaki performanslarına bakın, fiyasko. Adam almış olmak için adam almayın.

Zikı
Zikı - 6 ay Önce

Gs transfer çalımı peşinde

Hasan önbey
Hasan önbey - 6 ay Önce

Son iki mac 4 puan alırız

Metin Filiz
Metin Filiz - 6 ay Önce

Bu adamı alacağina elindeki Bakambu yu tut yeter Bakambu. Wegerhost dan daha iyi ve seri adam Bence gereksiz transfer