Adnan Öztürk: "Hepsiyle prensipte anlaştık, Galatasaray'a gelmeye hazırlar"

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde her iki aday cephesinden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Adnan Öztürk: "Hepsiyle prensipte anlaştık, Galatasaray'a gelmeye hazırlar"

Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun futbolu emanet edeceği isim olan Adnan Öztürk, Ajans1905 Youtube kanalına konuştu.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

“Torrent'i çok yıprattık. Yeni hocamız yabancı ve yeni nesil bir hoca olacak. İstatistiğe, bilime inanan genç yeni nesil bir teknik direktör istiyorum. Aday çok, görüşeceğiz. Hepsiyle prensipte anlaştık. Hepsi Galatasaray'a gelmeye hazır.  Teknik direktör adayım yabancı ve yeni jenerasyon. Ünal Aysal’da Mancini ile görüşüyor”

“Basketbola asla dokunmayız. Erden Timur'a giderim, 'kardeş, gel bakalım' derim. Bırakır mıyım bu kadar kıymetli bir Galatasaraylıyı?"

“Burak Elmas, TFF ile direkt kavgaya başladı. Ama yönetiminden kamuoyu nezdinde gereken desteği alamadı. Sadece Burak yetmeyince Fatih hocayı sinirlendirdiler, o da konuşmaya başladı ve ceza aldı. Kimyalar bozuldu."

“Fatih Hocam atarlı biliyorsunuz... Bizim dönemde de ceza yedi. O zaman eğleniyorduk, "hocam ben gerekli cevabı veririm, siz merak etmeyin" diyordum ama hocamı da yıprattık. Galatasaray'ın insanlarını daha fazla yıpratma lüksü yok. Her biri bir birikimdir."

“Transferler için kaynağımız hazır. 11 Haziran seçim, seçimden sonraki Cuma gününe kadar tüm işlerin %90'ı biter!"

“Cenk Ergün'ün kendisine söyledim, Cenk Ergün ile çalışmayacağım! Bana sportif direktör lazım değil. Bana bir taş atıp beş kuş vuracak insan lazım."

“Kerem Aktürkoğlu gurur duyduğum bir kardeşimiz. Kerem'i satarsam onun yaptığı katkının en az 1,5 katını yapacak birini bulursam satarım. Mesela 20 milyon Euro teklif geldi, oturur sorarız, gönlün var mı?"

“Marcao ve Nelsson dahil... Herkes için durum bu. Satılır, bonservisle satılır ama iki gömlek üstünü alabiliyorsanız satacaksınız. Zaten takım moral olarak çökmüş. Hesabı kitabı yaparken biraz gerçekçi olmak lazım, her şey para değil."

 "U19 takımında sadece Hamza Akman imza atmış. Geri kalanın tamamı serbest. Menajerlere kızıyoruz... Tilki mi hatalı, kümesin kapısını açık bırakan mı? "

"Eşref Hamamcıoğlu'nun 'kasa kolaylığı sağlamayız' söylemleri ben yanına katılmadan önceydi! Biz hepsini ayarladık!"

"Bugün 100 milyon dolardan aşağıya bir salon yapamazsınız. Ülker salonun yıllık işletme masrafı 5 milyon dolar.  Şimdi biz başarılarla Sinan Erdem ile bütünleştik. Spor Salonu yapmaya ihtiyaç mı var?""Ben fikirleri projeleri ortaya koyarım, anlatırım. Ama bel altı vurmakla falan işim olmaz. Bu insanlar gecesini gündüzüne katıyorlar Galatasaray için. Bakın basketbola o kadarcık bütçeyle neler yaptık. Galatasaray asalet demektir. Lütfen asaleti bozmasınlar."

"Dursun abi çok sevdiğim bir abim. Anadoludan gelmiş, dişiyle tırnağıyla bir yerlere gelmiş. Erden Timur ile henüz tanışmadım ama şu basketbola yaptıkları bile milyon kere teşekkür etmeye değer...Ben seçim politikalarının içinde yokum."

"Kararımı değiştiren olay Kemerburgaz'ı gezmemdi. Ünal Aysal ile birlikte gezdik. Orada Galatasaray için çok önemli bir seçim olduğuna karar verdim. Eşref abiye fikirlerimi anlattım. Ya şimdi ya hiçbir zaman dedim...Bu Galatasaray'ın dönüm noktası olacak bir seçim."

"Dursun Özbek ve ekibi, Erden Timur... Çok ciddi çalışmalar yaptılar, projelerini anlattılar. Eşref Hamamcıoğlu henüz projelerini lanse etmedi. Ben de birebir çalışıyorum bu konuda. Güzel bir seçim olacak. Yiğidi öldür hakkını yeme. Benim dedikodu ile işim olmaz."

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2022, 22:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Davut
Davut - 2 yıl Önce

parayı verirsen herkes gelir, para nerede?