Ahmet Çakar: "Fenerbahçe dua etsin, Galatasaray'da kramponlarını taşır, Galatasaray'a yapılmış hakaret"

Galatasaray, Süper Lig'de liderliği alırken Fenerbahçe ile arasındaki karşılıklı polemik devam ediyor.

Ahmet Çakar: "Fenerbahçe dua etsin, Galatasaray'da kramponlarını taşır, Galatasaray'a yapılmış hakaret"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"UFACIK BOYUYLA NELER YAPIYOR NELER"

"Fenerbahçe'de İsmail Kartal'a bakıyorum, sürekli bir düşünce ve endişe halinde. Diğer taraftan Galatasaray'da Okan Buruk'a bakıyorum, ufacık boyuyla neler yapıyor neler... Sürekli hakkını korumak için hakemlere bağırıyor, futbolcularıyla iletişim halinde. Hiç yerinde durmuyor, hep aktif."

"LIVAKOVIC, MUSLERA'NIN KRAMPONLARINI TAŞIR"

"Sezon başından beri Livakovic'in kurtardığı maç yok. Bu Livakovic, 37 yaşındaki Muslera'nın kramponlarını taşır. Kıyaslamaya gerek bile yok."

"GALATASARAY'A YAPILMIŞ HAKARET"

"Fenerbahçe'nin sosyal medyadaki sözleri Galatasaray'a yapılmış hakaret. Bel altına giriliyor. Yok dua, yok himmet... Sen bel altına giriyorsan, bel altını hak ediyorsun demektir."

"FENERBAHÇE, 9 KİŞİ KALMALIYDI"

"Alanyaspor karşısında Fenerbahçe'nin 9 kişi kalması gerekiyordu. Tadic ve Cengiz Ünder, haftaya da olmayacaktı. 1 puanı aldılarsa hakemlere dua etsinler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2024, 03:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Evet Ahmet hocam, FB müzesinde, gaspedilmiş Bordo-Mavili bir kupa var.. Madem Himmet'ten söz ediliyor.. biz de şunu söyleyelim.. "Metris'te tatil yapan kimin başkanıydı?" Himmetçilerin darbe girişimi sayesinde statükodan yararlanarak kurtuldular ve temizlendiklerini sanıyorlar..

Sercan Er
Sercan Er - 3 ay Önce

Erden Timur'a ilk sen iftira attın o şekilde şimdi şike ile yargılanmış bahçe'yi eleştiriyorsun, reyting her türlü şeyi etek giymek dahil yapıyor maşAllah