Ahmet Çakar: "Fenerbahçe'nin bunu yapması Galatasaray'ın Türk futbol tarihinin en iyi kulübü olduğunu gösterir"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet bu sezon kıyasıya devam ediyor.

Ahmet Çakar: "Fenerbahçe'nin bunu yapması Galatasaray'ın Türk futbol tarihinin en iyi kulübü olduğunu gösterir"

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin 7-1'lik Kontaspor galibiyeti sonrasında Galatasaray'a yaptığı ilginç göndermeyi eleştirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN EN BÜYÜK OLDUĞUNU GÖSTERİR" 

"Fenerbahçe'nin 7-1'lik tabelada Galatasaray logosunu koyması Galatasaray'ın Türk Futbol tarihinin en iyi kulübü olduğunu gösterir. Bu tip hareketler sportif ahlaka sığmaz."

MAURO ICARDI ELEŞTİRİSİ

Ahmet Çakar, Mauro Icardi ile iglili de eleştirilerde bulundu.

"BEN BUNU KABUL ETMİYORUM"

"Şampiyonluk yarışındaki ezeli rakibin 7-1 galip gelmiş, sen maçtan sonra binlerce kilometre ötede fotoğraflar, şampanyalar, storyler paylaşıyorsun. Ben bunu kabul etmiyorum. Sen takımının en önemli silahı olarak taraftarın öne çıkan futbolcusu olarak böyle şeyler paylaşmayacaksın."

"ÇOK AĞIR DİSİPLİNSİZLİK VAR"

"Buradan Başkan Dursun Özbek, Başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk'a sesleniyorum. Galatasaray'da çok ağır disiplinsizlik var, bu disiplinsizliğin bedelini lig ikincisi olarak ödeyecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 01:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Merdo
Merdo - 4 ay Önce

Ahmet Çakar bey TFF ve hakemler rahat bıraksın FB maçına kadar puan farkı bile atarız. Ama sende iyi biliyorsun ki bu sene FB şampiyon olsun diye k.çini yırtanlarin sayısı epey fazla...