Ahmet Çakar: "Fenerbahçe'nin teknik direktörü Okan Buruk olsa 4-0 kazanırlardı"

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ne veda etmesinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bir kez daha gündem oldu.

Ahmet Çakar: "Fenerbahçe'nin teknik direktörü Okan Buruk olsa 4-0 kazanırlardı"

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, İsmail Kartal ve Okan Buruk ile ilgili kıyaslamalar yaptı.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK OLSA FENERBAHÇE 4-0 KAZANDIRDI"

"Olympiakos, Süper Lig'de asla şampiyon olamaz. Fenerbahçe'nin ilk maçta yenilmesi de zaten skandaldı. İddia ediyorum Fenerbahçe'nin teknik direktörü Okan Buruk olsa rövanşı 4-0 gibi bir skorla kazanırdı. Yapılan hamleler skandal. Maçın en iyisi İrfan Can Kahveci oyundan çıktı, Fred çıkarken isyan etti. Olympiakos'un hocası maçtan sonra 'Topu Fenerbahçe'ye bıraktık' dedi. Sen böyle bir takımı yenemedin."

"İSMAİL KARTAL'IN 3, OKAN BURUK'UN BİR TANE YARDIMCISI VAR"

"İsmail Kartal'ın yanında 3 tane yardımcı var ve ona göre değişiklik yapıyor. 3 tane yardımcı olmaz. Okan Buruk'un bir tane yardımcısı var. Eğer bunlara devam edersen fikir kargaşası yaşarsın, gerek yok."

"SÜPER KUPA VE AVRUPA'DAN OLDULAR"

"Fenerbahçe, iki haftada Süper Kupa ve Avrupa'dan oldu. Bu ortamı Ali Koç hazırladı. Madem Avrupa maçına dinlenerek çıkmak istiyorsun, neden Karagümrük karşılaşmasını ertelemiyorsun? Böyle maçlarda her şey rövanşta belli olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2024, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.yurt
S.yurt - 2 hafta Önce

Kesinlikle katılıyorum.Fenerbahçe nin tek eksiği teknik direktör..Adam robot gibi .Ne duygu ne heyecan nede bir his var.Ali Koç dünya çapında bir t.d. getirmeli.olmazsa olmaz..Takımı domine etmeli

Ahmet
Ahmet - 2 hafta Önce

Ahmet Çakar doğru söylüyor bu korkak İsmail hocayla asla başarı gelmez, fred ve irfan canı çıkarıyor yerlerine giren iki adet çöp zach ve cengiz yazıklar sana İsmail Kartal senin yüzünden heryerde başarısız olduk böyle devam et

Mustafa
Mustafa - 2 hafta Önce

Prag da ki gibi mi :)))

ramaAn
ramaAn - 2 hafta Önce

kendi maçınınkazansaydı bosş yapmayın