Ahmet Çakar: "Galatasaray 1-2 oyuncu alıp yoluna bakar ya da Fenerbahçe'ye travma yaşatır, Ali Koç kesin gider"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar kıyasıya geçecek gibi gözüküyor.

Ahmet Çakar: "Galatasaray 1-2 oyuncu alıp yoluna bakar ya da Fenerbahçe'ye travma yaşatır, Ali Koç kesin gider"

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ŞAMPİYON OLAMAZSA BİR ŞEY KAYBETMEZ"

"Galatasaray, bu sezon şampiyon olamazsa hiçbir şey kaybetmez. Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkar veya çeyrek final oynar, kasasını doldurur. Bu gelirlerin yanına 1-2 oyuncu da ekler, yoluna bakar. Bir takım, her sene şampiyon olamayabilir."

"GALATASARAY, FENERBAHÇE'YE TRAVMA YAŞATABİLİR VE ALİ KOÇ KESİN GİDER"

"Eğer bu sezon Galatasaray yine şampiyon olursa ezeli rakibi Fenerbahçe'ye travma yaşatabilir. Ali Koç kesin gider, Divan Kurulu'nda artık barınamaz. Tribünler zaten karışmaya müsait, çünkü 9 yıldır şampiyonluk gelmiyor."

"8 TRANSFER ÇOK FAZLA, ARTIK UYUM SAĞLAMALILAR""

"Şampiyon olmuş bir takıma 8 transfer çok fazla. Futbolun dinamiklerine ve oyuncular arasındaki huzura aykırıdır. Artık transferlerin uyum sağlaması gerekiyor, yoksa olumsuzluk başlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2023, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selami mutlu
Selami mutlu - 7 ay Önce

Sayın Ahmet Çakar sen ne yapmaya çalışıyorsunuz iki takımı bir birine düşman mı etmek istiyorsunuz zaten bu türk futbolu sizin gibi hakem eskileri bu hale getirdiği

Salih alkan
Salih alkan - 7 ay Önce

Ahmet cakar sen kendi isine bak ve herseye.de burnunu sokma ali kocun.da adini agzina Alma sen ve seningibiler iki dost külübü birbirine düsürmekten baska bir sey yapmiyorlar unutma.ki bu iki külüp olmasa sen ve seningibiler as kalirsiniz

Salih alkan
Salih alkan - 7 ay Önce

Ahmet cakar sen kendi isine bak her yere.de burnunu sokma ali kocun adini agzina Alma

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Galatasaray yönetimi size sesleniyorum ve defalarca yazıyorum. Demirbay 'ı AT gözlüğü ile mi izliyorsunuz? Bu futbolcu takıma negatif enerji veriyor. Oynadığı zamanlar takım genel olarak aksıyor. Toreira dahi o oynayınca tam randımanlı oynamıyor. Enerjik, mücadele gücü ve tekniği yüksek bir oyuncu lazım orta sahaya. Oliviera dahi hem ondan hem de Ndombele 'den daha iyi. Madem Oliviera oynatılmayacak yerine iyi bir orta saha transferi şart.
Ayrıca Zaha mücadele etmeyi öğrenmedikten sonra o da gönderilmeli. İyi bir solbek de devre arası alınmalı.

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Fenerbahçe ancak hakemlerle şampiyon olabilir, Galatasaray kadro bakımından yine üstün, Fenerbahçe maçında bunu göreceğiz. Şayet hakemleri Ali Koç etkilemezse! Fenerbahçe bu yıl da unutsun şampiyonluğu böylelikle Ali Koç gider Aziz Yıldırım gelir.