Ahmet Çakar: "Galatasaray'da efsaneler arasına girer ama Fenerbahçe'de kalamaz"

Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk kupasını kaldırmak için mücadele ediyor.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'da efsaneler arasına girer ama Fenerbahçe'de kalamaz"

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, Galatasaray  ve Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"FATİH TERİM İÇİN DEVRAN DÖNMÜŞTÜ"

"Fatih Terim, 1996'da Galatasaray'ın başına geçtiği zaman diken üstündeydi. Hatırlayanlar bilir,  Fenerbahçe'ye 4-0 yenildiler. Topun ağzına geldi. Bunu Faruk Süren bizzat söyledi. PSG'nin hocası Fernandes ile konuştular ama paraları yetmedi. Fatih Terim için devran döndü. 

"OKAN BURUK DA AYNI KADERİ YAŞIYOR"

"İspanya'da bir adaya gittiler, kamplar şunlar bunlar derken puan farkını kapatıp şampiyon oldular. Aynısı Okan Buruk için de geçerliydi. O da Fatih Terim gibi gidecek noktaya geldi. Geçen sene şampiyon olmasa bu sezona başlayabilir miydi? Özellikle elde ettikleri Beşiktaş galibiyeti ve 7-0'lık Başakşehir galibiyeti kaderini değiştirdi. Milli aradan sonra 5 puan geriden gelip bir anda liderliğe oturdular. Okan Buruk da aynı kaderi yaşıyor, devran döndü. Üstelik Okan Buruk, Galatasaray'ın başına geçmeden önce Alman hocalar da gündemdeydi."

"OKAN BURUK EFSANE OLUR, ALİ KOÇ GİDER

"Galatasaray eğer bu sezon da şampiyonluğu kazanırsa yönetim güle oynaya devam eder ve Okan Buruk, efsane hocalar arasına girer. Fenerbahçe'de ise Ali Koç dönemi net bir şekilde biter. Gelen daha iyi olur demiyorum ama 6 sene başarısızlık yaşayan bir başkanın devam etmesini kimse istemez. Sosyal medyadaki troller kongreyi yansıtmaz. Aziz Yıldırım veya onun gölgesindeki birisi başkan olur. Şekip Mosturoğlu'nun Divan Kurulu Başkanlığına aday olması bir fragmandır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2024, 10:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz Yıldırım
Yılmaz Yıldırım - 2 hafta Önce

Kütahyalının sacmalaması Erdem Timur yönetimde olmasaymış sokakta kimse tanımazmıs iyide sende bu kadar kendini oryaya atmadaudın seni kim tanırdı acaba hiç