Ahmet Çakar: "Galatasaray'da yavaş yavaş 'Ben bir Bundesliga futbolcusuyum' diyor"

Galatasaray, herkesin zorlu geçmesini beklediği maçta mükemmel bir oyunla Ankaragücü'nün 3-0 mağlup etti.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'da yavaş yavaş 'Ben bir Bundesliga futbolcusuyum' diyor"

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Ankaragücü - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"HİÇ KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ BİR ŞEY OLDU"

Ankara'da dün gece hiç kimsenin beklemediği bir şey oldu. Günler öncesinden 'Saha kötü, Ankara deplasmanı çok zorlu' gibi laflardan sonra baktık ki Ankaragücü diye bir takım yok! Aslında saha da söylendiği kadar kötü değildi.

"İLK 45 DAKİKA MÜKEMMEL BİR OYUN"

Galatasaray ilk 45 dakika mükemmel bir oyun ortaya koydu. 3 gol attı ama en az attığı kadar da kaçırdı. İlk gol Kerem Demirbay'dan geldi. Kullanılan kornerde Kerem kafasını vurdu, üst direk ve çizginin içine çarparak gol geldi. Hemen ardından Davinson Sanchez akan oyunda ceza alanı içinde bir golcü vuruşu ile ikinci golü attı. Aslında bir stoperin duran toplar haricinde bu tür bir gol atması alışılageldik bir durum değil. Daha sonra da Mertens'in kazandırdığı penaltı ile gelen Icardi golü maçı bitiriverdi.

"DERRICK KÖHN'Ü BEĞENDİM"

Yeni transfer Derrick Köhn'ü beğendim. Bir 90 dakika ölçü olmayabilir ama iyi sinyal verdi. 

"KEREM AKTÜRKOĞLU, 'BEN BİR BUNDESLİGA FUTBOLCUSUYUM' DİYOR"

Kerem Aktürkoğlu haftalardır süregelen küskünlüğünü atmış, çok iştahlı oynadı. Ama Kerem Demirbay, yavaş yavaş 'Ben bir Bundesliga futbolcusuyum' diyor. Çok istikrarlı, çok dengeli oynadı. 

"ANKARAGÜCÜ BİZİ ÇOK ŞAŞIRTTI"

Sonuçta Galatasaray zoru başarmadı, kolayı başardı ve bir deplasman daha oldukça iyi bir oyunla geride kaldı. Ankaragücü bizi çok şaşırttı. Maşallah pamuk gibi bir takım! Ali Şansalan iyi maç yönetti. Dengeliydi, faul tespitleri yerinde, penaltı kararı da doğruydu.

Kaynak: Ahmet Çakar / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 08:49
YORUM EKLE