Ahmet Çakar, Galatasaray maçı hakeminin hastalığını açıkladı!

Türk futbolunda hakem skandalları her geçen gün artarak devam ederken Galatasaray, zor koşullarda liderliğini sürdürüyor.

Ahmet Çakar, Galatasaray maçı hakeminin hastalığını açıkladı!

Galatasaray'ın Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçı yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile ilgili çarpıcı bir gündem yaşanıyor.

ABDÜLKADİR BİTİGEN'E BÜYÜK TEPKİ

Son olarak hakem toplantısında Tete'nin pozisyonu için sonradan penaltı olmadığı yönünde görüş bildiren Abdülkadir Bitigen, büyük tepki çekmişti.

40 yaşındaki FIFA kokartlı hakemin kalıtsal bir hastalığının olduğu ortaya çıktı.

AHMET ÇAKAR DUYRDU

BTV yorumcusu Ahmet Çakar, Abdülkadir Bitigen'in babasını yakından tanıdığını ve kendisinin Tourette Sendromu hastalığına yakalandığını söyledi.

TOURETTE SENDROMU NEDİR?

Tourette sendromu, kısa aralıklarla kişininin istemsiz, hızlı veya aniden bedensel tikler ve ses tiklerinin oluşturduğu nörolojik veya nörokimyasal derecede kalıtsal bir rahatsızlık çeşitidir.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 03:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
suleymansen
suleymansen - 1 ay Önce

Yahu Ahmet hocam şimdi sen bir tıp adamı bir doktor olarak hastalarının sırlarını gizlemekle mükellef sin , bu açıklamanın hiç etik olmadığını sen herkes ten çok daha iyi biliyor dün. Hele söyle bize dışarıdan bir izleyici doktor olarak bu cin ali nin hastalığı nedir

Reis
Reis - 1 ay Önce

Bu ne böyle bir maçta hakem hatası var diye mangalda kül bırakmayan bir kesim daha Pendik maçında verilen penaltı haksız kırmızı kart kimse bir şey demiyor konu Galatasaray olunca kıyamet korpartiyorlar yazıklar olsun böyle sampiyonluga

Halit Gül
Halit Gül - 1 ay Önce

Ya bu fb taraftarları neden bukadar saygısız ya kendilerinin haksız bir sürü penaltı ve benzeri konuları var lig incelensin kim haksız yere nekadar puan alınmışsa silinsin biz razıyız.Çatlasalarda patlasalarda biz şampiyon olacağız çünkü daha iyiz takım iyi hoca iyi en önemlisi seyirci kaliteli.

Gs li
Gs li - 1 ay Önce

Fb " gs yalan şampiyon oldu " demek için ligden çekiliriz anca