Ahmet Çakar: "Maçtan hemen sonra seni ülkene gönderirler, çok net söylüyorum"

Galatasaray'ın galibiyetine gölge düşürmek için başta rakibi Pendikspor ve daha sonra ise Fenerbahçe cephesinden hakem kararlarıyla ilgili ilginç açıklamalar gelmişti.

Ahmet Çakar: "Maçtan hemen sonra seni ülkene gönderirler, çok net söylüyorum"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Pendikspor - Galatasaray maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KAZIMCAN'IN MÜDAHALESİ DIŞARIDA"

"İlk yarıda Kazımcan Karataş'ın müdahalesi ceza sahası dışında olduğu için bu pozisyon kesinlikle penaltı değildir. Evet ceza sahası içinde de hamle yapıyor gibi gözüküyor ama teması ceza sahası dışında başladığı için penaltıyla bir alakası yok. Sadece faul olabilir. 

"BAKAMBU'NUN POZİSYONDA AYAKLAR HAVADA ÇARPIŞIYOR"

"Bakambu'nun ikinci yarıda topa dokunmak isterken rakibiyle çarpışması da penaltı değildir. Topa temas ediyor ve ayaklar havada çarpışıyor. Böyle penaltı olmaz. 'Ahmet şöyle demiş, Hasan başka konuşmuş, Erman penaltı demiş' başkalarının dedikleri beni ilgilendirmiyor. Ben gördüğümü ve bildiğimi söylerim."

"MAÇTAN SONRA SENİ HEMEN ÜLKENE GÖNDERİRLER"

"Düşünün ki şu pozisyonlar bir turnuvada oluyor, Avrupa Şampiyonası'nda veya Dünya Kupası'nda ve sen ikisine de penaltı veriyorsun, müsabakadan hemen sonra seni ülkene gönderirler ve bir daha kolay kolay maç alamazsın. Çok net söylüyorum, ikisine de penaltı vermek hakemlik suçu olurdu. Kimseye izah edemezsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2023, 08:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasin karateke
Yasin karateke - 6 ay Önce

O zaman gs-bjk derbisinde İcardi ile ghezzal arasındaki pozisyonda temiz ağlamayin