Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray'a gitmeyecek olan oğlu için 'Galatasaray, bize 3 lira fazla verdi' dedi"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın toplantısında Galatasaray'ın da gündeminde olan oyuncularla ilgili konuştu.

Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray'a gitmeyecek olan oğlu için 'Galatasaray, bize 3 lira fazla verdi' dedi"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer çalımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

"ŞENOL HOCA, 'BU KAFADA ADAM YARAMAZ' DEDİ"

"Halil Dervişoğlu transfer çalımı ya, anlatalım mı? Bu arkadaşımızın babası Şenol hocayı arıyor, 'Oğlum Beşiktaş'ta oynamak istiyor, Galatasaray'da yaşadıklarının ardından oraya gitmek istemiyor.' diyor. Beyefendi Galatasaray'a gitmeyecek olan oğlu için 'Galatasaray 3 lira fazla verdi.' dedi. Şenol hoca 'Bana bu kafada adam yaramaz, bırak gitsin' dedi. Bu transfer çalımı mı? Evet, değil mi? Çünkü onlar onu öyle satıyorlar. Ama biz Rashica'yı satmayı beceremiyoruz. Taraftarın hırsı bana. Benimle olan meselelerinizi benimle çözün."

"RASHICA'YI GETİRDİK, TRANSFER ÇALIMI OLMADI"

"Tayyip Talha'nın uçak parasını başkası verdi, biz aldık. Bu transfer çalımı olmadı. Rashica'yı getirdik, bu da transfer çalımı olmadı. Arkadaşlar, bizim çalımla işimiz yok. Biz çalımı sahada atacağız. Beşiktaş bu sene şampiyon olacak. Sabırlı olun. Hakem gibi bayrağı önceden kaldırmayın, kural hatası yapmayın."

"RAMOS'UN İKİ YILLIK MALİYETİ 25 MİLYON EURO"

"Sergio Ramos için uğraştık, 'Olsun' dedik. Gerçekte ne istediğini biliyor musunuz? Verebilen varsa verecek. 16.5 milyon euro, artı vergileri 25 milyon euro. İki yıllık kontrat. 50 milyon euro. Beşiktaş'ın 4'te 1 borcu. 37 yaşında bir çocuk."

"TALISCA'YI KULÜBÜ BIRAKMADI"

"Talisca'nın kulübüne gerekli müracaatı yaptık, kulübünün cevabı 'Hayır' oldu." ifadelerini kullandı.

FLORYA ARAZİSİ AÇIKLAMASI

Ahmet Nur Çebi, Florya arazisiyle ilgili de ilginç açıklamalar yaptı.

"Galatasaray'ın devlet desteğini bilmiyorum. Biz devletten destek aldık. Yandaki araziyi kaça almışlar, devlet inceleyecek. TFF inceleyecek, birisine 10 isterken sana nasıl 1'e geldi? Sarı saçlarına, kırmızı yanaklarına mı geldi? Buna TFF bakacak. Ama ben tek başıma savaşamam. Savaşacaksak, yanıma gelin."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2023, 02:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 9 ay Önce

Ağlamaya başladı iticilikte bu bir ali Koç iki

Emre Ünlükaplan
Emre Ünlükaplan - 9 ay Önce

Aslan Cimbom 1905 r