Ahmet Oğuz: "Galatasaray maçından sonra pozisyonu izledim, kırmızı kartmış, özür diliyorum"

Konyaspor futbolcusu Ahmet Oğuz, Galatasaray karşısında Leo Dubois'e yaptığı faul ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Ahmet Oğuz: "Galatasaray maçından sonra pozisyonu izledim, kırmızı kartmış, özür diliyorum"

Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşmanın 15. dakikasında Konyaspor'dan Ahmet Oğuz, sarı kırmızılı oyuncu Leo Dubois'e sert bir faul yaparken sarı kart gördü.

Ahmet Oğuz, Beyaz TV'ye pozisyonla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Oğuz'un açıklamaları şu şekilde:

"KIRMIZI KART OLABİLİRMİŞ"

"Leo Dubois ile olan pozisyonu maçtan sonra izledim. Üzüldüm. Kırmızı kart da olabilirmiş. Hakem kırmızı kart verse bir şey diyemem."

"FUTBOLA AYKIRI BİR HAREKET"

"Leo Dubois'ten özür diliyorum. Pozisyonu izlemeden önce yaptığım yorum yanlışmış. Ben maçtan sonra bir açıklama yaptım. 'Her pozisyona kırmızı kart verilse futbol oynanmaz.' diye ama pozisyonu izledikten sonra insanlar da hak vermiyor değilim aslında. Ben de izledikten sonra üzüldüm aslında. Yani kırmızı kart olabilirmiş. İstemsiz de olsa futbola aykırı bir hareket yaptım. İnsanlar kusura bakmasın."

"ÖZÜR DİLİYORUM"

"En çok pişmanlığım pozisyon bittikten sonra Dubois'in yanına gidip özür dilememem oldu. Ben Leo Dubois kardeşimizden özür diliyorum. İnşallah ciddi bir şey olmaz."

Konyaspor kalecisi Sehic'in tribünlere yaptığı hareket ile ilgisi ise şunları söyledi:

"PROFESYONEL BİR FUTBOLCU BÖYLE YAPMAMALI"

"Ben Sehic'le maçtan sonra konuştum. 'Benim yeni doğmuş çocuğuma küfür edildi sosyal medya üzerinden, bu konuda sinirliydim' dedi. Profesyonel bir futbolcu böyle yapmamalı ancak büyük ihtimalle kendisine edilen sözler dokunmuş olabilir. Sehic'in hareketini de Muslera'nın hareketini de doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2023, 14:28
YORUM EKLE